Hamilton weigert vrijgave beelden van dramatische F1 Mercedes-race

Hamilton weigert vrijgave beelden van dramatische F1 Mercedes-race

Redactie Baaz

De cameraploeg van Drive to Survive, een serie op Netflix, was afgelopen weekend aanwezig in Hockenheim om beelden te schieten van de race van Mercedes. Het weekend waarin Mercedes zijn 125 aanwezigheid in de motorsport vierde, verliep niet helemaal lekker. De vraag is of de beelden van het Mercedes-drama te zien zijn op Netflix.

Mercedes-drama vastgelegd

De cameraploeg van Drive tot Survive had alle vrijheid om vast te leggen wat zij zagen. Een nogal harde realiteit voor Mercedes: autocoureur Hamilton reed volgens zijn eigen woorden de slechtste race sinds tijden en de tweede coureur van Mercedes, Bottas, slipte aan het einde van de race tegen een muur aan.

LEES OOK: Mercedes GLS tijdens New York International Auto Show

Netflix Drive to Survive

Het was geen weekend voor in de boeken. Hamilton werd voorafgaand, terwijl hij last had van de griep, al gevolgd door de cameraploeg van de Netflix-serie en geeft aan dat hij geen toestemming zal geven om deze beelden naar buiten te brengen. ‘Grote kans dat ik dus helemaal niet ben terug te zien.’ aldus de autocoureur. Hamilton geeft aan dat de cameraploeg geen reden was voor eventuele afleiding. Teambaas Toto Wolff is optimistisch: ‘Ze waren zeker geen afleiding en ik denk dat we ze veel beter materiaal hebben gegeven dan we tijdens een normaal weekend hadden kunnen doen.’

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie