GOLFLIEFHEBBERS OPGELET: CANON INTRODUCEERT HAAR EERSTE GOLF RANGEFINDER

GOLFLIEFHEBBERS OPGELET: CANON INTRODUCEERT HAAR EERSTE GOLF RANGEFINDER

Redactie Baaz

Met de koude wintermaanden achter de rug maken fervente  golfers zich op voor een dag op hun favoriete golfbaan. Precies op tijd kondigt Canon de PowerShot GOLF aan – een geavanceerde golf rangefinder met camera functie ontworpen om elke speler, van amateurs tot professionals, te helpen bij het  verbeteren van hun score.

Dit nieuwe product is de eerste stap van Canon in de wereld van golfaccessoires en  combineert geavanceerde laser-afstandsmeting met visual imaging-technologie voor  maximaal resultaat. De PowerShot GOLF is compact en geeft overal op de golfbaan  snelle en nauwkeurige afstandsmetingen, terwijl golfers daarnaast hun ronde kunnen  vastleggen met de gebruiksvriendelijke ingebouwde camera. 

Snelle, nauwkeurige metingen 

De PowerShot GOLF zorgt razendsnel voor nauwkeurige metingen. De uiterst  nauwkeurige laser- en pin-lock functionaliteit richten zich op het dichtstbijzijnde  voorwerp wanneer meerdere onderwerpen worden gedetecteerd. Dankzij de  kristalheldere optica met 6x optische en extra digitale vergroting in een extreem  compacte behuizing, kunnen golfers de baan visueel nauwkeuriger beoordelen – perfect voor het verbeteren van hun skills op zowel nieuwe als bekende banen. Dankzij de 12x  digitale vergroting kunnen golfers vlaggen, greens, bunkers en andere belangrijke  obstakels beter bekijken, waardoor ze een volledig beeld van de baan krijgen en hun  strategieën beter kunnen afstemmen op de club die ze willen gebruiken. 

Krachtpatser in zakformaat 

De PowerShot GOLF is licht in gewicht en compact. Hij past immers in elke zak en is dus  gemakkelijk mee te nemen tussen de slagen door. Gebruikers hoeven zich verder ook geen zorgen te maken over het gebruiksgemak. Sterker nog, het apparaat is water bestendig volgens IPX4-normen voor gebruik op regenachtige dagen. Als een van de  lichtste rangefinders op de markt is het apparaat geschikt voor alle golfgelegenheden en  heeft het een ingebouwde oplaadbare accu die lang meegaat en gemakkelijk overal kan  worden opgeladen via de USB-C poort. 

Kies de juiste club 

Met de PowerShot GOLF kunnen golfers de baan goed in beeld brengen en de juiste club 

voor elke slag kiezen dankzij de nauwkeurige, betrouwbare afstandsmetingen. Deze  metingen zijn inclusief voor hoogte gecorrigeerde afstanden bij gebruik van de optionele  Slope-modus. De Slope-modus houdt rekening met hoogteveranderingen, waardoor een  completer beeld van de baan wordt gegeven. Het berekent “speelt als”-afstanden, wat  essentiële gegevens oplevert om met vertrouwen weloverwogen clubkeuzes te maken. 

Vastleggen en verbeteren 

Golfers kunnen tot slot foto's en video's maken van specifieke holes met daarop de  afstandsinformatie op de golfbaan. Met deze functie kunnen ze een persoonlijk golfdag boek maken, compleet met spraakmemo's om een samenvatting van elke slag op te  nemen. Bij geschillen of vragen over het naleven van de regels kunnen golfers de camera  gebruiken om de ligging, de positie van hun bal en eventuele obstakels op hun pad te  documenteren. Dit visuele bewijs kan helpen om meningsverschillen op te lossen en de  integriteit van het spel te behouden. De ingebouwde camera is ideaal voor het vastleggen  van foto's en video's, perfect voor het documenteren van onvergetelijke momenten – als  herinnering aan een adembenemende baan, voor educatieve doeleinden, om de  voortgang bij te houden of zelfs om een winnende swing te delen op social media. 

Uitstekende optica 

De hoogwaardige optica in de PowerShot GOLF, de heldere elektronische zoeker en de  Image Stabilizer-technologie zorgen voor een stabiel, helder en detailrijk beeld van de  golfbaan. Deze stabiliteit leidt tot nauwkeurigere afstandsmetingen, vooral wanneer  wordt geprobeerd om doelen, zoals vlaggen of hindernissen, op afstand aan te wijzen. Met het toernooiseizoen voor de deur is de PowerShot GOLF goedgekeurd volgens de  Golfregels. Spelers kunnen eenvoudig voldoen aan de toernooiregels met de mogelijkheid  om de Slope-modus uit te schakelen, compleet met een knipperend blauw licht om  spelers ervan te verzekeren dat de gebruiker eerlijk speelt.  

Prijs en beschikbaarheid 

De Canon PowerShot GOLF rangefinder is vanaf eind juli verkrijgbaar voor een verkoop adviesprijs van 369EU. Ga voor meer informatie naar www.canon.nl.  

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie