Canon breidt MAXIFY GX-serie uit met de nieuwe GX6550
Ideale printer

Canon breidt MAXIFY GX-serie uit met de nieuwe GX6550

Redactie Baaz

Canon Europe lanceert vandaag de MAXIFY GX6550 – de ideale printer voor de  kleinere kantoorruimtes! Deze 3-in-1 printer biedt een veelzijdige mediaverwerking, produceert  snel documenten van zakelijke kwaliteit en biedt dankzij hoge printvolumes en navulbare inkten  een gemiddelde besparing van 90% op de TCOi.  

 

Consistente productiviteit in elke omgeving  

In welke omgeving je ook werkt – van de horecabranche tot aan een apotheek of autoverhuur  – de compacte, maar zeer efficiënte MAXIFY GX6550 past perfect in elke kantoorruimte. Ook in  de wat kleinere werkruimtes, aangezien die gemakkelijk op een plank of in een kast te plaatsen  is gelet op zijn compacte design. Het gebruiksvriendelijke 2,7" lcd-kleurentouchscreen en de  tweezijdige automatische documentinvoer (ADF) aan de voorzijde, maakt de GX6550  gebruiksvriendelijk, zodat elk bedrijf printen en scannen gemakkelijk kan integreren voor een  efficiënte workflow. Dankzij de doorzichtige lade is de printstatus gemakkelijk te controleren, zelfs al staat de printer op een moeilijk toegankelijke plaats zoals onder een bureau. De lage  gebruikskosten en het hoge paginarendement, met een cassette voor 250 vel en een invoer  achterin met 100 vel, maken dat de printer ideaal is voor het printen van grote hoeveelheden 

documenten met snelheden van 24 ipm voor zwart-wit en 15,5 ipm voor kleur. In standaardmodusii kunnen gebruikers tot wel 6.000 vellen met een zwarte inktfles afdrukken of 14.000 vellen met een  enkele set kleurinktflessen. Voor nog grotere besparingen kunnen gebruikers overschakelen op de besparingsmodusiii, waardoor het paginarendement oploopt tot zelfs 9.000 voor zwarte inkt en  21.000 voor kleur. 

Doe geen concessies aan kwaliteit 

De MAXIFY GX6550 biedt veelzijdige mediaverwerking, waardoor bedrijven de mogelijkheid  krijgen om in eigen huis een breed scala aan hoogwaardige, duurzame materialen voor  verkooppunten te creëren. Dit omvat bijvoorbeeld facturen, huurovereenkomsten, menu's,  posters, enveloppen en stickers. Gebruikers kunnen ook identiteits- en verzekeringskaarten  scannen – dankzij het slimme design hoeft de scanner niet volledig geopend te worden – en  kunnen banners tot wel 1,2 m lang geprint worden. De op pigment gebaseerde inkten zorgen  voor documenten die bestand zijn tegen markers, wrijving en water.  

Blijf verbonden en veilig 

Verbeterde beveiliging houdt de GX6550 veilig in het netwerk, terwijl Wi-Fi printen zonder kabels  mogelijk is vanuit de Canon PRINT-app, Apple AirPrint (IOS), Mopria (Android) en de Cloud. De  printer werkt met alle belangrijke computerbesturingssystemen, waaronder Mac, Windows en  Chrome, en is compatibel met Canons Auto-Ink Delivery-service. 

Prijs en beschikbaarheid 

De MAXIFY GX6550 is vanaf september verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van €549. Ga  voor meer informatie over de Canon MAXIFY GX6550 naar www.canon.nl. 

MAXIFY GX6550 - belangrijkste functies:  

• 3-in-1 functie 

• D-ADF met frontlader voor 35 vellen en ID-scanner 

• Gebruiksvriendelijk 2,7" lcd-kleurentouchscreen 

• 24 ipm / 15,5 ipm 

• Besparingsmodus 

• Afdrukken van hoge kwaliteit en veelzijdige mediaverwerking 

• Compatibel met Mac, Windows en Chrome 

• Beveiligde Wi-Fi en Ethernet

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie