Canon introduceert de compacte multi- functionele PIXMA TR7650-printer – een veelzijdige aanvulling voor het thuiskantoor

Canon introduceert de compacte multi- functionele PIXMA TR7650-printer – een veelzijdige aanvulling voor het thuiskantoor

Redactie Baaz

Canon Europe kondigt vandaag de introductie aan van de
PIXMA TR7650, een multifunctionele vier-in-één printer met ADF. Deze nieuwe printer in
het Canon assortiment voor home office is speciaal ontworpen om zelf eenvoudig vanuit
huis kwaliteitsprints te kunnen produceren, en om tegelijkertijd de workflow/productiviteit
hierbij te verhogen. En dat alles bij een moeiteloze connectiviteit in een compact design.
Met de ruimtebesparende vier-in-één functionaliteit geeft de PIXMA TR7650 een nieuwe

Met de ruimtebesparende vier-in-één functionaliteit geeft de PIXMA TR7650 een nieuwe betekenis aan efficiëntie – of het nu gaat om essentiële zakelijke documenten, school- opdrachten of andere activiteiten. Met gebruiksgemak in gedachten is de PIXMA TR7650 snel en eenvoudig aan te sluiten op slimme apparaten en kan er volledig worden genavigeerd via het ingebouwde 3-inch kleuren touchscreen. De PIXMA TR7650 blinkt uit in het printen van levensechte, randloze kleurenfoto's tot A4 en haarscherpe documenten dankzij het innovatieve individuele 5-kleuren inktsysteem. Gebruikers profiteren niet alleen van kostenbesparingen door de optionele XL- en XXL-inktcartridges met hoge capaciteit waarmee ze nog meer pagina's kunnen printen, maar verbruiken dankzij het automatisch dubbelzijdig printen ook minder papier.

Kopiëren, scannen en faxen van documenten met meerdere pagina's is eenvoudig te realiseren met de automatische documentinvoer voor 20 vel. Daarnaast zijn met de papierinvoer aan de achterzijde verschillende mediatypen te verwerken en is dankzij de papiercassette aan de voorzijde extra productiviteit te behalen. Compatibiliteit met de Canon PRINT-app biedt alle vrijheid voor draadloos werken. De eenvoudige aansluiting voor Wi-Fi en de mogelijkheden voor draadloze- en cloud-toepassingen van de PIXMA TR7650 zorgen voor een efficiënte workflow. Gebruikers kunnen eenvoudig printen en scannen naar hun favoriete cloud-opslagdiensten (GoogleDrive, Evernote, Box etc.), terwijl ze vanaf elke plek in huis moeiteloos het inktniveau van de cartridges en de printerstatus kunnen controleren en printtaken kunnen beheren.

Belangrijkste specificaties:

 • Indrukwekkende prints van foto’s en documenten met de individuele 5-kleuren inktcartridge-technologie
 • Eenvoudige wifi-aansluiting met QR-code (alleen via iPhone/iPad)
 • 3-inch kleuren LCD-touchscreen
 • Randloos printen van foto’s
 • Printen & scannen vanuit de cloud
 • Papierinvoer vanaf de voor- en achterzijde
 • ADF voor 20 vel

Prijs en beschikbaarheid

De Canon PIXMA TR7650 is vanaf april verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van €229. Ga voor meer informatie naar www.canon.nl. Canon biedt aanvullend een reeks handige apps voor elke creatieve printomgeving, zowel thuis als op kantoor:

 • Poster Artist helpt gebruikers bij het maken van posters, banners en flyers, metautomatisch gegenereerde ontwerpvoorstellen, toegang tot miljoenen stockfoto's en krachtige kleurexpressie.
 • Easy-PhotoPrint Editor bevat veel kant-en-klare sjablonen en een lay-out-editor voorhet produceren van een breed scala aan handige print-items (kalenders, foto-ID's, visitekaartjes, collages, etc.)
 • Met Easy-Layout Editor kunnen gebruikers de lay-out vrij indelen en kunnen zij documenten, afbeeldingen, webpagina's etc. met behulp van eenvoudige bedieningselementen printen.
 • Canon Creative Park biedt een uitgebreide reeks knutselsjablonen, van papieren dieren tot handgemaakte kaarten, feestaccessoires en inspirerende ideeën voor scrapbooking.
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie