CANON BREIDT HAAR PRODUCTASSORTIMENT VOOR DE KANTOOROMGEVING UIT MET NIEUWE i-SENSYS- EN i-SENSYS X-MODELLEN

CANON BREIDT HAAR PRODUCTASSORTIMENT VOOR DE KANTOOROMGEVING UIT MET NIEUWE i-SENSYS- EN i-SENSYS X-MODELLEN

Redactie Baaz

Canon kondigt vandaag de upgrade aan van maar liefst zes van haar succesvolle i-SENSYS- & i-SENSYS X A4-printers. De nieuwe printers – de i-SENSYS MF842Cdw, i-SENSYS LBP732Cdw, i-SENSYS X C1538iF II, i-SENSYS X C1533iF II, i-SENSYS X C1538P II en de i-SENSYS X C1533P II – zijn uiterst betrouwbaar en eenvoudig te onderhouden. Voorzien van de meest geavanceerde technologie, bieden de nieuwe i-SENSYS- en i-SENSYS X-printers extra voordelen voor moderne bedrijven dankzij diverse verbeterde functies. Denk hierbij aan hogere scansnelheden, een lager energieverbruik, gebruiksvriendelijke interfaces en verbeterde beveiligingsfuncties.

Daarnaast is de vernieuwde i-SENSYS X-serie uitgerust met functies die speciaal zijn ontworpen om te helpen bij het nog eenvoudiger beheren van documenten en informatie. Denk aan compatibiliteit met Canon haar bekroonde uniFLOW Online – een geavanceerde, beveiligde print- en scanoplossing waarmee organisaties hun gehele printomgeving via de cloud kunnen beheren. De nieuwe printers versterken het productassortiment aan hardware dat de kern vormt van Canons Digital Transformation Services ecosysteem, waarmee klanten hun digitale transformatiestrategie naar een nog hoger niveau kunnen tillen.

Ontwikkeld met duurzaamheid in gedachten

De i-SENSYS- en i-SENSYS X-serie maken deel uit van Canons bekroonde A4-laserprint serie die onlangs door Keypoint Intelligence werd erkend als het meest energiezuinige A4- lasermerk, 2023-2025.1 De vernieuwde serie bouwt voort op deze onderscheiding met een lagere TEC vergeleken met voorgaande modellen van maximaal 0,39 kWh, plus de mogelijkheid om toner aan te brengen bij lagere temperaturen en zo het energieverbruik nog verder terug te brengen.

Hoogwaardige beveiligingsfuncties

De verbeterde i-SENSYS- en i-SENSYS X-modellen zijn tevens uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties om de vertrouwelijkheid van de verwerkte gegevens te waarborgen. De nieuwe printers zijn bovendien voorzien van de nieuwste firmware om de beveiliging van documenten nog verder te verbeteren. Bovendien kunnen toekomstige firmware-updates automatisch worden gedownload, waardoor organisaties zich beter kunnen beschermen tegen potentiële beveiligingsrisico's.

Topprestaties, duurzame kwaliteit

Dankzij de gebruikersvriendelijke weergave-instellingen en uitzonderlijke printkwaliteit zijn de nieuwe i-SENSYS- en i-SENSYS X-printers ideaal voor drukke werkomgevingen. Organisaties profiteren daarnaast van een gemiddelde opwarmtijd van minder dan vier seconden en scansnelheden tot wel 190 beelden per minuut (ipm). De scanprestaties zijn eveneens een hoogtepunt, met een 30% verbeterde documentleestijd vergeleken met de voorgaande modellen.

Marc Bory, Vice President, Hoofd DP&S Marketing and Innovation bij Canon Europe,
zegt: “Moderne bedrijven moeten tegenwoordig slim zijn – ze moeten veilig en efficiënt werken en tegelijkertijd zorgvuldig bekijken hoe ze hun eigen duurzaamheids-
inspanningen kunnen verbeteren. Deze nieuwe serie past perfect in ons uitgebreide productassortiment en biedt onze klanten toonaangevende en energiezuinige apparaten. De i-SENSYS- en i-SENSYS X-modellen bieden hoge snelheden, een krachtige beveiliging en eersteklas kwaliteit, zodat bedrijven hun activiteiten nog slimmer kunnen uitvoeren.”

De nieuwe modellen van Canon haar i-SENSYS-serie omvatten:

  • De i-SENSYS MF842Cdw – vanaf nu beschikbaar
  • De i-SENSYS LBP732Cdw – beschikbaar vanaf medio april

De nieuwe modellen van Canon haar i-SENSYS X-serie omvatten:

  • De i-SENSYS X C1538iF II – vanaf nu beschikbaar
  • De i-SENSYS X C1533iF II – vanaf nu beschikbaar
  • De i-SENSYS X C1538P II – vanaf nu beschikbaar
  • De i-SENSYS X C1533P II – vanaf nu beschikbaar

Ga voor meer informatie naar www.canon.nl.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie