GAMMA Goudjacht op 4 februari van start

GAMMA Goudjacht op 4 februari van start

Redactie Baaz

Goudstaaf t.w.v. €25.000 verstopt in Nederland

Terwijl Nederlandse topschaatsers altijd voor het hoogste podium gaan, vindt er ook in Nederland een heuse goudjacht plaats. GAMMA heeft ergens in Nederland een goudstaaf t.w.v. maar liefst €25.000 verstopt. Vanaf 4 februari gaat GAMMA Goudjacht van start en kan iedereen op zoek naar deze goudstaaf. Spelleider Mark Tuitert zal samen met schaatsers Sjinkie Knegt, Suzanne Schulting, Kjeld Nuis en Dai Dai N’tab schatzoekers helpen de juiste locatie te vinden.

Ex-topschaatser Mark Tuitert heeft ondertussen zijn schaatsen aan de wilgen gehangen maar heeft ergens in Nederland een goudstaaf t.w.v. €25.000 verstopt. Iedereen kan meedoen maar je moet hiervoor wel de speciale schatkist sleutel bij GAMMA ophalen en de hints volgen om de locatie te vinden.

Op radio 10, bij de ochtendshow van Gerard Ekdom, wordt dagelijks vanaf 08:00 een nieuw hint gegeven om dichterbij te komen.

Mark Tuitert: “Vroeger ging ik zelf voor goud maar nu kan heel Nederland op jacht naar de goudstaaf die ik heb verstopt. Onderweg help ik de goudjagers samen met Sjinkie, Suzanne, Kjeld en Dai Dai  een handje.” Mark Tuitert zal aanwezig zijn in een aantal programma’s bij mediapartner Talpa.

GAMMA is partner van Sjinkie Knegt, Suzanne Schulting, Kjeld Nuis en Dai Dai N’tab en eventpartner van diverse langebaanschaatsen- en shorttrackevenementen. Als onderdeel van dit partnership heeft GAMMA een aantal campagnes gelanceerd, waaronder Sjinkie’s IJspaleis en de GAMMA Poster Campagne waar men een reis t.w.v. €10.000,- kon winnen. GAMMA Goudjacht sluit hier op aan.

“We geloven dat iedereen veel zelf kan doen- dat geldt voor klussers en schaatsers. Maar daar heb je wel wat ondersteuning bij nodig. Wij moedigen aan en helpen de schaatsers om hun doelen te bereiken. Plezier, techniek en gezelligheid staan daarbij voorop!” aldus Laurens Miedema, manager Marketing & Communicatie GAMMA.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie