Fris Nederland en Laka bundelen krachten in de strijd tegen fietsdiefstal

Fris Nederland en Laka bundelen krachten in de strijd tegen fietsdiefstal

Redactie Baaz

Pionier in collectieve fietsverzekeringen Laka gaat samen met fietsopsporingsexpert Fris Nederland de strijd aan tegen fietsdiefstal. De nieuwe aanpak combineert de uitgebreide fietsverzekering van Laka met de op maat gemaakte track & trace-technologie van Fris Nederland. De samenwerking maakt een allesomvattende en geruststellende oplossing voor fietsbezitters mogelijk.

Driejarig abonnement

Fris Nederland introduceert een driejarig abonnement op hun geavanceerde track en trace systeem dat naadloos integreert met de collectieve fietsverzekering van Laka. Deze fietsverzekeraar onderscheidt zich van anderen door hoogwaardige verzekeringen met uitgebreide dekking aan te bieden en schadeclaims direct op te lossen. De samenwerking zorgt voor een gesloten ecosysteem ter bescherming van beschadigde of zoekgeraakte fietsen.

De Smart Tracker en verzekering

De Smart Tracker van Fris Nederland maakt gebruik van het geavanceerde LoRa-netwerk voor de nauwkeurige lokalisatie en het terughalen van fietsen. Dit netwerk is specifiek geschikt voor langeafstandscommunicatie met weinig vermogen. Bij de aanschaf van de Smart Tracker via de website van Fris Nederland kunnen klanten eenvoudig een fietsverzekering aan hun bestelling toevoegen. Mink Kempen, Business Development Manager van Laka: "Deze samenwerking brengt het beste van twee werelden samen."

Peter van den Brink, directeur van Fris Nederland, voegt daaraan toe: "De keuze voor Laka, bekend om hun unieke verzekeringsmodel, was een logische stap om ons peace-of-mind product te completeren. Door ons track & trace-systeem te integreren met Laka's geavanceerde API en flexibele infrastructuur kunnen we klanten een volledige ervaring bieden."

De Smart Tracker is beschikbaar via de website van Fris Nederland. Voor meer informatie kijk op www.frisnederland.nl of www.laka.co/nl.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie