Femke Hellemons benoemd tot Country Head Adecco Nederland

Femke Hellemons benoemd tot Country Head Adecco Nederland

Redactie Baaz

Over Femke Hellemons

Per 1 juni 2023 is Femke Hellemons (Boxtel, 1975) de nieuwe Country Head van Adecco Nederland. Zij neemt hiermee het stokje over van Adriaan Belonje die vanuit persoonlijke overwegingen heeft besloten de Adecco Groep te verlaten. De focus van Hellemons zal liggen op het versterken van de positie van Adecco in Nederland. Hellemons is de eerste vrouwelijke eindverantwoordelijke binnen Adecco Nederland.

Femke groeide op binnen de branche, haar moeder startte in 1978 een filiaal van Keser Uitzendgroep aan huis. Zelf werkt zij inmiddels ruim 20 jaar bij Adecco en startte haar carrière in 1999 als consultant. Kort daarna groeide zij door naar Branchmanager en Areamanager. Van 2008 tot 2013 was ze Director OnSite & RPO, waarna ze in 2013 naar Singapore verhuisde en daar ruim vier jaar de rol van Country Manager Adecco Singapore uitvoerde. Femke verliet het bedrijf in 2017 om toe te treden tot de directie van het Nederlandse Olympia. Eind 2020 keerde ze terug naar de Adecco Groep als Head of Operations. Sindsdien leidt Femke met succes de operationele ommekeer in Nederland.

“Adecco staat voor een stevige uitdaging in een continu veranderende arbeidsmarkt. Het is mijn ambitie om samen met ons team te werken aan het verder verstevigen van onze positie. Ik ken Adecco, de kansen in de markt en de uitdagingen voor opdrachtgevers in de huidige arbeidsmarkt. Ik ben er trots op dat de Adecco mij deze kans geeft om mijn persoonlijke en zakelijke ambities te realiseren. Ik heb er heel veel zin in om vanuit mijn nieuwe rol verder invulling te geven aan onze groei.” 

Adecco is blij met de benoeming van Femke: “In de huidige uitdagingen van de Nederlandse markt zijn wij ervan overtuigd dat Femke met haar kennis, ervaring en gedrevenheid, hier een cruciale rol in zal spelen en waarde zal toevoegen.’, aldus Alex Fleming, Regional President Adecco Noord-Europa.

Lees ook: Zoekmachine voor uitzendbanen gelanceer

Lees ook: Flexbedrijven krijgen te maken met forse groei

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie