Gratis Baaz magazine twv € 4,95!

Claim nu je Gratis Baaz Magazine

Redactie Baaz

Schrijf je nu in voor de Baaz nieuwsbrief en ontvang per mail een code ter waarde van € 4,95 en claim direct je gratis digitale editie van Baaz (twv € 4,95) 

Meld je nu direct aan voor de Baaz Nieuwsbrief, vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met een unieke code - ter waarde van € 4,95 - en claim dan direct je digitale editie van Baaz (€ 4,95)

Hoe en waar de code gebruiken ter waarde van € 4,95 -  Dat leggen we hieronder stap voor stap uit!

Hoe werkt het ?

  1. Om in aanmerking te komen voor deze eenmalige actie moet je een account aanmaken via read.clipboardmedia.nl/register
  2. Vervolgens log je in met het gemaakte account ( read.clipboardmedia.nl/login ) 
  3. Selecteer de gewenste editie van Baaz (digitale editie) en selecteer [Digitaal]. Ga naar winkelmand, hier vul je  rechtsboven de unieke code in [kortingscode]

Wie komt er in aanmerking met deze actie?

Een ieder die zich nu aanmeld voor de Baaz nieuwsbrief ontvangt van ons een unieke code voor een gratis digitale editie van Baaz. De actie is beperkt geldig ! Dus zorg ervoor dat je je direct aanmeldt voor de Baaz nieuwsbrief en mis niks!

Wat kan je verwachten in de nieuwsbrief van Baaz?

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief zal je minimaal 1 x per week  voorzien worden van waardevolle informatie en de nieuwste trends over onderwerpen als: ondernemerschap, innovatie, management, business tips, duurzaamheid en meer. Geïnteresseerd? meld je nu gratis aan en pak die gratis digitale editie van BAAZ!

afbeelding van Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie