Door AI in te zetten voor content bereikt ieder bedrijf een hoger niveau

Door AI in te zetten voor content bereikt ieder bedrijf een hoger niveau

Redactie Baaz

AI lijkt op dit moment de oplossing voor bijna alles. Dus hoe zit dat met je content? Hoe kun jij AI gebruiken voor het contentproces? Content & AI, het boek van Antal de Waij dat 2 mei verschijnt, leert je hoe Artificial Intelligence je kan helpen om je klanten beter, makkelijker en sneller te bereiken met jouw boodschap.

Het belang van content is niet te onderschatten. Potentiële klanten zoeken immers bijna altijd digitaal naar informatie over producten en diensten, via websites, blogs en sociale media. Door daar met relevante content op in te spelen til je als ondernemer jouw bedrijf naar een hoger plan. Maar hoe je dat in de praktijk doet, blijft nog steeds voor veel bedrijven en organisaties een black box. Laat staan hoe je dit proces op strategische wijze inricht op meetbaarheid en resultaten. Het boek Content & AI biedt hierop het antwoord.

Content Marketing Canvas Model

Aan de hand van het unieke Content Marketing Canvas Model krijg je met Content & AI inzicht in alle componenten die nodig zijn om een eigen contentstrategie te ontwikkelen én uit te voeren. Het boek geeft antwoord op alle relevante vragen de je als ondernemer kunt hebben rondom je content. Zoals: Op welke manier vergroot ik de bekendheid van mijn bedrijf? Hoe breng ik mijn ideeën in relevante content tot leven? Hoe kan AI helpen met het ontwikkelen van een klantreis of persona? Hoe kan AI van mijn tekst een video of afbeelding maken? Hoe vertaal ik mijn merk in de juiste content? Wat moet ik als marketeer nog doen aan AI-gegenereerde content? En hoe zet ik die content zo goed mogelijk in?

Antal de Waij legt bij elk onderdeel uit hoe AI je kan helpen om het hele contentproces te versnellen en te vergemakkelijken. Aan de hand van praktische voorbeelden leer je wat voor hulpmiddelen en tools er zijn voor het ontwikkelen en verspreiden van je content. En hoe je die inzet.

Eigen online omgeving

Bij het boek hoort een eigen online omgeving met honderd extra artikelen, tientallen contentformats en digitale inspiratie. Dat maakt Content & AI interactief en verdiepend. Een compleet fundament om jouw content van begin tot einde en met behulp van AI te genereren, verbeteren en te versterken.

Content & AI is de met meer dan 100 pagina’s uitgebreide versie van het boek Content! en bevat een volledig geactualiseerde versie van het Content Marketing Canvas model, aangevuld met cases en tips over het gebruik van AI in je contentstrategie. Het boek biedt de onmisbare zuurstof voor iedereen die de relatie met zijn (potentiële) klanten met content en AI wil versterken en behouden.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie