OPPO introduceert de nieuwe A98 5G
De OPPO A98 5G

OPPO introduceert de nieuwe A98 5G

Redactie Baaz

OPPO introduceert vandaag de nieuwste toevoeging aan zijn A-serie smartphones, de OPPO A98 5G, in Nederland.

De batterijprestaties van de A98 5G zijn op het niveau van de topmodellen dankzij 67W SUPERVOOC[1], een grote batterij van 5000 mAh en OPPO's Battery Health Engine. Bovendien levert de A98 5G een ongelooflijk snelle en soepele ervaring van start tot finish, omdat hij uitgerust is met een groot en geweldig 120Hz-scherm, RAM Expansion-technologie en het nieuwste ColorOS 13.1-besturingssysteem.

Blijf stijlvol met een premium afwerking en hoge duurzaamheid

De OPPO A98 5G is in Nederland verkrijgbaar in de kleur Cool Black. De afwerking wordt tot leven gebracht met het iconische OPPO Glow-proces voor een prachtig glinsterend kristaleffect en vingerafdrukbestendige afwerking. De smartphone heeft een 3D Curved Back Cover voor een betrouwbare en comfortabele grip in een visueel dunnere behuizing en heeft mede daardoor slechts een gewicht van ongeveer 192 gram en een dikte van ongeveer 8,2 mm.

De A98 5G is gebouwd om stijlvol en duurzaam te blijven en heeft zes belangrijke tests succesvol doorstaan, waarmee de weerstand tegen valpartijen, water, straling, klimaatschade, herhaaldelijk vallen en signaalstabiliteit worden gemeten.

Batterijprestaties op flagship-niveau

OPPO A98 5G is ontworpen om de hele dag mee te gaan en is uitgerust met een van de beste configuraties op het gebied van snelladen en batterij in zijn prijsklasse.

De upgrades op het gebied van snelladen en batterij betekenen dat de OPPO A98 5G in slechts 44 minuten[2] tot 100% kan worden opgeladen dankzij 67W SUPERVOOC, terwijl een oplaadbeurt van 5 minuten voldoende is om te genieten van 6 uur telefoongesprekken of bijvoorbeeld 2,5 uur YouTube-video’s bekijken[3]. De batterij van 5000 mAh[4] kan tot 39 uur aan telefoongesprekken, 16 uur aan YouTube-videoweergave of 8,4 uur aan gamen leveren wanneer deze volledig is opgeladen. Dit zorgt voor een langdurige, soepele smartphone-ervaring, de hele dag door. Na een volledige laadbeurt kan de batterij tot 17,5 dagen op stand-by blijven met het Always-on Display actief.

De A98 5G is bovendien uitgerust met OPPO's Battery Health Engine[5], waardoor de batterij 80% van zijn oorspronkelijke capaciteit kan behouden na maar liefst 1.600 laad- en ontlaadcycli. Hierdoor presteert de batterij tot wel vier jaar lang zo goed als optimaal wanneer deze gemiddeld één keer per dag wordt opgeladen.

Verbeterde hard- en software brengen topprestaties tot leven

De OPPO A98 5G heeft een 6,72 inch scherm met 120Hz verversingssnelheid. Met zijn hoge verversingssnelheid levert het scherm een veel vloeiendere en responsievere ervaring, ongeacht of gebruikers op Instagram scrollen of de nieuwste games spelen.

Met het Qualcomm Snapdragon 695 5G Mobile Platform[6] levert de OPPO A98 5G krachtige en betrouwbare prestaties. De OPPO A98 5G is uitgerust met 8 GB RAM en 256 GB ROM aan opslag en ondersteunt tot 1 TB SD-kaartuitbreiding. Met OPPO's RAM Expansion-technologie kan de RAM-capaciteit van de telefoon tot 8 GB aan ongebruikte ROM-opslag omzetten in tijdelijk RAM, waardoor de beschikbare hoeveelheid RAM wordt verdubbeld.

Naast zijn hoge prestaties slaagt de A98 5G ook voor de 48-maanden Fluency Protection-tests[7] die worden uitgevoerd in het OPPO-lab. Met een gemiddeld verouderingspercentage van minder dan 10% na vier jaar dagelijks gebruik, biedt de A98 5G een gegarandeerd vloeiend gebruik van 4 jaar.

Laat je creativiteit de vrije loop met het uitstekende camerasysteem

Met zijn geavanceerde 64MP AI-camera, 32MP selfiecamera, 2MP dieptecamera en 2MP microlens, biedt de OPPO A98 5G fotografieliefhebbers een volledig verbeterde fotografie-ervaring om hun creativiteit de vrije loop te laten. De telefoon is ook uitgerust met andere indrukwekkende functies, zoals portretmodus, AI-portretretouchering, Selfie HDR, AI-kleurenportret en meer. Deze functies zorgen voor verbluffende beelden van hoge kwaliteit in vrijwel elke situatie.

De microlens met 40x vergroting biedt uitzonderlijke details bij het verkennen van de wereld die met het blote oog niet waargenomen wordt. Gebruikers kunnen nu rechtstreeks in de microscopische wereld duiken om een geheel nieuw perspectief op het leven en meer geheimen achter alledaagse voorwerpen te ontdekken.

Beschikbaarheid van de OPPO A98 5G

De OPPO A98 5G is vanaf nu in Nederland verkrijgbaar in Cool Black. De prijs van het model met 8 GB RAM + 256 GB ROM is €385,-. De smartphone is te bestellen via de OPPO-website of andere verkoopkanalen.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie