Cijferhelden opgelet: kom naar Exact Live!

Jonas Bloemen
Voor iedereen die beslissingen wil nemen op basis van actuele cijfers organiseert Exact voor de achtste keer Exact Live. Op 2 oktober wordt de Jaarbeurs in Utrecht omgedoopt tot het walhalla voor ondernemers, boekhouders, producenten, accountants, CFO en alle andere cijferhelden.

LEES OOK: Exact en Knab komen met boekhoudkoppeling

Net als tijdens de vorige edities betreden ook dit jaar weer topsprekers het podium in de Utrechtse jaarbeurs. Te beginnen met Phill Robinson. Hij is CEO van Exact en heeft ruim dertig jaar ervaring in de softwareindustrie. De Brit werkte onder andere in de managementteams van Oracle, Sybase en Siebel in de Verenigde Staten. 

In Humberto Tan heeft Exact Live de perfecte dagvoorzitter gevonden. De presentator is naast zijn tv- en radiocarrière ook zelf een ondernemer. Tan heeft zijn eigen kledingmerk HUMBERTO. Ook Ioncia Smeets zal het podium betreden tijdens Exact Live. Smeet is Hoogleraar Wetenschapscommunicatie, wiskundige en wetenschapsjournalist. Zij onderzoekt de kloof tussen experts en algemeen publiek binnen de wetenschapscommunicatie. Daarnaast maakt Smeets diverse tv-programma’s en is ze de presentatrice van de Nationale Wetenschapsquiz. 

Exact Live 2019

Tijdens Exact Live vinden er meer dan honderd interessante sessies plaats. Er zijn sessies in de onder andere accountancy, finance, handel en productie en zakelijke dienstverlening. Door experts worden bezoekers voorzien van diverse, bruikbare tips. Verder wordt de software van Exact nader toegelicht en uitgelegd en worden bezoekers geïnformeerd over de manier van werken anno 2019. 

Kortom: een evenement wat je zeker niet mag missen! Nieuwsgierig geworden naar het volledige programma? Je vindt hem hier. Direct al enthousiast geworden? Inschrijven kan hier! Bekijk onderstaande video voor een impressie van Exact Live 2018.