Exact Live 2024: gezamenlijk groeien door innovatie en ondernemerschap

Exact Live 2024: gezamenlijk groeien door innovatie en ondernemerschap

Redactie Baaz

Softwareontwikkelaar Exact viert tijdens Exact Live op woensdag 19 juni 40 jaar innovatie en ondernemerschap. Deze elfde editie van het klantenevent staat in het teken van kennisdelen, inspireren en netwerken. Een aantal topsprekers waaronder Exact Chief Executive Officer (CEO) Paul Ramakers, Chief Product Officer (CPO) Joep Hoeks, wetenschapsjournalist Diederik Jekel en econoom Mathijs Bouman zullen bezoekers gedurende de dag informeren en inspireren.

Een blik op 40 jaar innovatie en groei

Het evenement wordt geopend door niemand minder dan presentatrice en voormalig nieuwslezeres Merel Westrik. Met CEO Paul Ramakers en CPO Joep Hoeks gaat ze in op het 40-jarig bestaan van Exact, de rol van innovatie, wat de meest recente innovaties van het bedrijf betekenen en hoe Exact een steentje bijdraagt op zowel duurzaam als sociaal vlak.

 

Paul vertelt: “Ik kijk er enorm naar uit om tijdens Exact Live onze klanten en partners weer te ontmoeten. Bij Exact hebben we een duidelijke ambitie om samen met ondernemers en accountants te groeien, als bedrijf en mens. Innovatie is hierin wat mij betreft het sleutelwoord. We hebben in de afgelopen 40 jaar al vele nieuwe technologieën toegepast, nieuwe softwareoplossingen gelanceerd en platformen gebouwd. Van Exact voor DOS naar Exact voor Windows, van Exact Online naar Exact Globe en van Cloud tot aan AI, we blijven innoveren. Altijd met dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid die onze klanten en partners van ons mogen verwachten. Tijdens Exact Live nemen we bezoekers mee in de laatste innovaties en onze toekomstplannen. Met slimme technologie zorgen wij dat ondernemers tijd overhouden die ze in hun bedrijfsvoering kunnen steken en zo kunnen groeien.”

 

Ondernemersverhalen centraal tijdens openingsshow

Tijdens de Exact openingsshow deelt wetenschapsjournalist Diederik Jekel het antwoord op de vraag hoe om te gaan met de wereld waarin alles sneller dan ooit verandert. Daarnaast gaat Merel Westrik in gesprek met verschillende top-ondernemers, zoals Manon van Essen, Demy de Zeeuw en Niel van Hoff. Aan de hand van een vijftal stellingen delen zij hun mening en geven ze tips voor succesvol ondernemerschap.

 

Kennissessies en beursvloer

Bezoekers kunnen, naast de Exact openingsshow, deelnemen aan meer dan zestig break-outsessies. Ook staan partners van Exact op de beursvloer waar zij bezoekers vertellen over de integratie van hun oplossingen met software van Exact. Radiozender BNR zal live vanaf de beursvloer het zakelijke nieuwsprogramma Zakendoen uitzenden waar de bezoekers aan kunnen deelnemen.

 

Het complete programma van Exact Live biedt bezoekers de mogelijkheid om inspiratie op te doen en kennis te delen om zo met elkaar te groeien.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie