Exact en Knab komen met boekhoudkoppeling

Redactie Baaz
Klanten van Exact en Knab kunnen vanaf nu hun bankrekening aan hun boekhoudpakket koppelen. Hiermee worden banktransacties van ondernemers dagelijks automatisch verwerkt in de boekhoudsoftware.

LEES OOK: Record boekjaar voor Exact in 2018

Exact heeft ruim 14.000 klanten met een zakelijke rekening bij Knab. Deze klanten hoeven hun bankafschriften nu niet meer handmatig in te voeren in Exact Online. Dat scheelt een hoop tijd en voorkomt fouten. Zo blijkt uit berekeningen van Exact dat het handmatig verwerken van een bankafschrift gemiddeld 298 seconden duurt. Het gebruik van een automatische bankkoppeling bij de verwerking van bankafschriften levert een tijdsbesparing van 89% op.

Tijd besparen

'We zijn blij dat we met de koppeling tussen Exact Online en Knab tegemoet kunnen komen aan de wensen van accountants- en administratiekantoren en zzp’ers. Zij besparen direct veel tijd', aldus Dimitri Braakman, Commercial Product Manager Connectivity & App Center bij Exact. 

Alexander Vinke, Senior Product Owner bij Knab: 'Uit onderzoek blijkt dat Exact Online een van de populairste boekhoudsoftwarepakketten is onder onze zakelijke klanten. Deze koppeling is dus niet meer dan logisch.'

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie