BMW 7-Serie krijgt update

BMW 7-Serie krijgt update

Redactie Baaz

BMW geeft de geliefde 7-Serie een subtiele facelift met de nieuwe modellen. Zowel het uiterlijk als de software en motor zijn opgewaardeerd. Je herkent de nieuwe 7-Serie aan de grote grille aan de voorkant en de lichtbalk aan de achterkant.

Van buitenaf zijn het de lichten die de grootste verandering lijken te zijn. De nieuwe modellen uit de BMW 7-Serie zijn voorzien van nieuwe koplampen en achterlichten. Bovendien zijn de achterlichten nu met elkaar verbonden dankzij een ledstrip zoals we die ook al zagen bij nieuwe Audi en Porsche modellen.

Upgrades binnenin de nieuwe BMW 7-Serie

De buitenkant is echter lang niet het enige dat verbeterd is aan de BMW 7-Serie. Ook aan de binnenkant zijn er genoeg upgrades te vinden. Zo zijn er aanpassingen gedaan aan de software, zijn de spraakgestuurde bedieningsmogelijkheden uitgebreid, is het dashboard volledig digitaal geworden en is de auto extra stil dankzij verbeterde isolatie.

BMW 7-Serie

Ook onder de motorkap zijn enige aanpassingen te vinden. Zo zijn de bestaande motoren geperfectioneerd en is de 750i voorzien van een gloednieuwe V8-motor. Daarnaast heeft de plug-in hybride-lijn nu een elektrische actieradius van maximaal 58 kilometer.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie