ASUS kondigt Verdure Green-kleur aan voor Zenfone 11 Ultra

ASUS kondigt Verdure Green-kleur aan voor Zenfone 11 Ultra

Redactie Baaz

ASUS kondigt vandaag Verdure Green aan, een frisse nieuwe kleur voor zijn Zenfone 11 Ultra line-up. De nieuwe kleur is een eerbetoon aan het weelderige groen van Central Park in New York. De Verdure Green variant heeft een elegant beklede achterzijde, aluminium omlijsting en glanzend glas bedekte triple-lens camera-module. Dit harmonieuze ontwerp zorgt voor een visueel opvallend toestel dat zich onderscheidt van de massa.

Voortbouwend op de Zenfone 11 Ultra's erfenis van innovatie, behoudt de Verdure Green variant alle kenmerken waar gebruikers van zijn gaan houden. De Verdure Green variant behoudt de consistentie in het ontwerp, met zowel de opgewaardeerde aluminium omlijsting, glanzend glas bedekt triple-lens camera module en
de achtercover elegant bekleed in dezelfde boeiende kleur.

 

 

Dit harmonieuze ontwerp zorgt voor een visueel opvallend apparaat dat zich onderscheidt van de massa. Bovendien biedt de trendy groene kleurstelling gebruikers een up-to-date modekeuze die past bij de moderne stijlgevoeligheden. De Zenfone 11 Ultra biedt meer van alles, met een groter scherm, een snellere processor en een een grotere batterij in zijn zorgvuldig ontworpen chassis. De telefoon heeft een reeks AI-functies, waaronder AI Noise Cancelation, AI Call Translator, AI Transcript en AI Wallpaper, die de mobiele levensstijl van de gebruiker mobiele levensstijl gemakkelijker en bevredigender maken1.

ASUS blijft baanbrekende technologie leveren verpakt in een ultra-elegante verpakking. De Zenfone 11 Ultra in Verdure Green levert de perfecte mix van stijl en technologie, het verheffen van mobiele AI-ervaring van gebruikers en maakt een statement met deze frisse nieuwe toevoeging aan de Zenfone familie.

Adviesprijs en beschikbaarheid 

De ASUS Zenfone 11 Ultra in Verdure Green nu verkrijgbaar in de ASUS eShop.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie