ASUS onthult Zenfone 11 Ultra met 144 Hz AMOLED-beeldscherm en 50MP-camera

ASUS onthult Zenfone 11 Ultra met 144 Hz AMOLED-beeldscherm en 50MP-camera

Redactie Baaz

ASUS Zenfone bestaat tien jaar: een decennium ontwikkeling heeft geleid tot de Zenfone 11 Ultra, een premium toestel dat is vervaardigd met gerecyclede materialen en flagship-features samenbrengt op het gebied van design, AI, performance en cameraprestaties.

Speerpunten:

  • Alles onder één dak: 6.78-inch 144 Hz AMOLED-beeldscherm met een screen-to-body ratio van maar liefst 94%. Gemaakt van gerecyclede materialen in een premium behuizing. 
  • Razendsnel vol, langzaam leeg: 65W HyperCharge, draadloos opladen en een capaciteit van 5500 mAh voor meer dan 26 uur regulier gebruik
  • Indrukwekkende cameraprestaties: 50 MP-camera, geavanceerde videostabilisatie, 6-Axis Hybrid Gimbal Stabilizer 3.0 en een AI Portrait-videomodus
  • De impact van AI: AI Wallpaper, AI Call Translato en AI Transcript voegen enkele quality-of-life-verbeteringen toe die het leven van de gebruiker niet alleen makkelijker maken, maar ook veel tijd besparen

ASUS heeft de Zenfone 11 Ultra onthuld: de nieuwste iteratie in ASUS’ Zenfone-serie, die dit jaar tien jaar bestaat. Een decennium aan ontwikkeling heeft geleid tot een nieuwe flagship-smartphone die wordt gekenmerkt door een groter formaat om ‘meer van alles’ te kunnen behuizen: van een beter camerasysteem en een sterkere processor tot een 5500 mAh-batterij, die bij regulier gebruik zelfs langer dan een volledige dag meegaat. 

“De Zenfone 11 Ultra is een flagship-model dat alles in huis heeft voor gebruikers die op zoek zijn naar hoogwaardig design, een camerasysteem van topklasse, AI-functies en aan lange batterijduur”, vertelt ASUS Co-CEO S.Y. Hsu. “De Zenfone 11 Ultra is alles wat een flagship anno 2024 zou moeten zijn."

De Zenfone 11 Ultra is beschikbaar in vier verschillende kleuren, geïnspireerd op diverse landschappen over de hele wereld. Daarnaast heeft ASUS het toestel ontworpen met oog voor duurzaamheid, want er is veelvuldig gebruikgemaakt van gerecyclede materialen. Denk dan aan 100% gerecycled aluminium voor het frame, maar ook in meerdere mate gerecycled materiaal in de verpakking. 

Adviesprijs en beschikbaarheid

De ASUS Zenfone 11 Ultra is nu verkrijgbaar in de ASUS eShop, via BelSimpel en Amazon in de kleuren Skyline Blue, Eternal Black, Misty Grey en Desert Sand. De adviesprijs begint bij 999 euro en vanaf vandaag organiseert ASUS een early bird-actie met 100 euro korting voor iedereen die het toestel vóór 14 april aanschaft. 

Nederland - LINK

Vlaanderen - LINK

Wallonië - LINK

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie