Apple brengt iPad 2 vandaag uit in Nederland

Apple brengt iPad 2 vandaag uit in Nederland

Redactie Baaz

De iPad 2 is vanaf vandaag te koop in Nederland, België en nog 23 andere landen. Wil je zo snel mogelijk de nieuwe tablet van Apple in handen krijgen, ga dan voor de winkels liggen. Deze verkopen de iPad 2 vanaf 17:00 uur.

Zorg er dan wel voor dat je op tijd bent; waarschijnlijk hebben de winkels een bescheiden aantal exemplaren van de iPad 2 op voorrraad. Schaarste kan de hype alleen maar aanwakkeren is tenslotte de filosofie van Apple. Eerder deze maand bleek de vraag bij Amerikaanse winkels al veel groter dan hun voorraden.

Je kunt de tablet natuurlijk ook gewoon via de website van Apple bestellen, maar daar staat de verzenddatum op twee tot drie weken. Hier zijn ook de definitieve prijzen van de iPad 2 te vinden. Voor de wifi only-versie van 16 GB betaal je 479 euro, wat oploopt tot 799 euro voor de versie met 64 GB en wifi plus 3g.

De iPad 2 verschilt met zijn snellere processor (dual core, 1 GHz) en twee camera's van zijn voorganger. Ook is de nieuwe iPad dunner  (8,8 mm in plaats van 13,4 mm) en lichter (590 gram in plaats van 680 gram). De schermgrootte is hetzelfde gebleven (9,7-inch), evenals de resolutie (1024x768 pixels).

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie