OPPO introduceert eerste tablet in Europa: OPPO Pad Air

OPPO introduceert eerste tablet in Europa: OPPO Pad Air

Redactie Baaz

Tijdens het lanceringsevenement van de OPPO Reno8 Series in Parijs onthulde OPPO vandaag de OPPO Pad Air: de eerste OPPO-tablet voor de Europese markt.

Met de lancering van de OPPO Pad Air wil OPPO de beste gebruikerservaring, het mooiste ontwerp en de hoogste uitgevoerd. De tablet is extreem licht en heeft een tweekleurig metalen splitsingsontwerp. Wat de software betreft, is de OPPO Pad Air uitgerust met de nieuwe ColorOS voor Pad, waardoor gebruikers worden verbeterd met slanke en soepele interacties. De OPPO Pad Air is per direct verkrijgbaar.

Goede grip gecombineerd met een slank en licht ontwerp

De OPPO Pad Air heeft een tweekleurig metalen splitsingsontwerp. Het bovenste deel van het achterpaneel ontwikkeld een 3D-textuur in een OPPO Glow-afwerking met groeven die de tablet een betere grip geven en vingerafdrukken voorkomen. Het onderste deel van het achterpaneel is gezandstraald met korrels van slechts 0,15 mm, ontstaat een ontstaan ​​dat er blij uitziet, maar niet blij is. Met een dikte van slechts 6,94 mm en 440 gram aan gewicht voelt de OPPO Pad Air licht en comfortabel aan.

ColorOS voor Pad: een geheel nieuwe ervaring voor slanke en soepele interacties

De OPPO Pad Air draait op ColorOS voor Pad. ColorOS voor Pad ondersteunt slanke aanraakinteracties zoals een gesplitst scherm met twee vingers, een zwevend venster met vier vingers en een dun zijbalk. Daarnaast zijn er twee nieuwe functies voor meerdere schermen die gebruikers helpen de continuïteit op verschillende apparaten te behouden. De eerste is het slepen en opslaan van bestanden en de tweede is het delen van het klembord via OPPO Connect. Met de eerste kunnen gebruikers eenvoudige bestanden overzetten van hun OPPO-smartphone* naar OPPO Pad Air door middel van slepen en uitvoeren. Eenmaal op het grote scherm van OPPO Pad Air zijn foto's en video's te bewerken. Met het klembord kunnen gebruikers tekst automatisch kopiëren en plakken op zowel smartphone als tablet,

Voor werk en ontspanning

De OPPO Pad Air wordt door het Qualcomm Snapdragon® 680 mobiele platform. Dankzij de architectuur met acht kernen kunnen gebruikers gemakkelijk werken en spelen, zelfs tijdens multitasking. OPPOs eerste Europese tablet heeft een 10,36-inch 2K HD-scherm dat de certificering van TÜV heeft doorstaan ​​en biedt oogbescherming bij weinig blauw licht. Bovendien is de OPPO Pad Air uitgerust met vier supergrote luidsprekers en Dolby Atmos-ondersteuning, waardoor een hoogwaardig geluid met helderheid wordt geleverd voor een meeslepende luisterervaring. Dankzij de grote batterij van 7.100 mAh kunnen gebruikers tot 12 uur video's bekijken, tot 15 uur videoconferenties bijwonen of tot 16 uur e-books lezen. De batterij gaat gemakkelijk mee, of het nu voor werk,

Prijs & beschikbaarheid

De OPPO Pad Air is vanaf per direct verkrijgbaar bij oa Bol.com, BCC, MediaMarkt en de OPPO e-store.

  • OPPO Pad Air met 4GB RAM + 128GB ROM, in de kleur grijs, is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €329.
  • OPPO Pad Air met 4GB RAM + 64GB ROM, in de kleur grijs, is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €279.

*Momenteel ondersteunende alleen geselecteerde OPPO-smartphonemodellen met ColorOS 12.1 de functie Multi Screen Connect. Specifieke modellen zijn publicatie aan aankondiging.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie