Zero Admin. Veilig. Modern. Unified Communications: 3CX V15 doet het allemaal

Zero Admin. Veilig. Modern. Unified Communications: 3CX V15 doet het allemaal

Redactie Baaz
Uitgebreide functieset, met verminderde admin doch volledig behoud van controle - on premisse of in private cloud, met 3CX V15.

3CX, ontwikkelaar van de ‘next-generation’ software-gebaseerde Unified Communications-oplossing, kondigt de nieuwste versie aan. 3CX Versie 15 is ingesteld om PBX admin te elimineren, met meer functies, betere beveiliging, een modernere uitstraling en eenvoudigere integratie met meer applicaties.

De Eerste Zero Admin PBX

Met v15, is voortdurend onderhoud gereduceerd tot bijna niets. Veel aspecten van het runnen van een PBX zijn geautomatiseerd, hiermee vervalt de noodzaak om over te stappen naar een dure public cloud service. Bedrijven kunnen de volledige controle over hun telefoon systeem behouden - on premisse of in de cloud. Beveiliging, back-up en restore(herstel), update management en failover worden automatisch beheerd door 3CX.

Nick Galea, CEO 3CX zegt: 'V15 zet de PBX-normen nog hoger. Met zero admin, ‘kogelvrije’ beveiliging, geïntegreerde video conferencing en nog veel meer applicatie integratie, 3CX v15 zal een revolutie in de PBX-industrie zijn. Met een moderne UC-interface, op zowel de beheer als op de gebruikers zijde is 3CX anders dan alle andere PBX in de markt.'

Kogelvrije Beveiliging

3CX’s ingebouwde beveiliging is verbeterd:

 • Automatisch genereren en beheren van van SSL-certificaten:
 • Provisionering van telefoons via HTTPS
 • Verbindingen met client en console via SSL
 • A + waardering SSL-lab.
 • De encryptie van Voice Traffic via SRTP
 • Al het verkeer aan de clients en via SBC is geëncrypteerd
 • Beter beveiligde web server configuratie
 • Detectie en automatische blacklisting van SIP Attack tools

3CX zet nu de standaard in PBX beveiliging.

Nieuwe Interface 3CX

De interface van de 3CX client en management console is gebruikers vriendelijker geworden. 3CX heeft een meer UC-achtige interface, terwijl het zijn softphone functionaliteit behoud. Er zijn meer thema’s toegevoegd, alsook de mogelijkheid een aangepaste achtergrond/logo te kiezen.

Meer & Aanpasbare Applicatie Integratie

We hebben onze integratie uitgebreid - door meer kant en klare applicaties te ondersteunen  en door toevoeging van een scriptgeschikt-interface die het gemakkelijk maakt om te integreren met een CRM / Contact Centrum / Outbound call center oplossing. En we hebben het gemakkelijk gemaakt om te implementeren in het hele netwerk en centraal  te onderhouden. 3CX ondersteunt op dit moment: Office 365, Google Contacts, Microsoft Dynamics, Exact, Sugarcrm, Salesforce, Act!, Zendesk en Freshdesk en meer zullen volgen.

 

 • De mogelijkheid om centraal te installeren en te actualiseren via de beheerconsole
 • Eenvoudig te gebruiken interface scripting
 • Gemakkelijk  integraties aan te passen of te creëren voor bijna elke CRM
 • Creëren van uitgaande call scripts

Standaard Gebaseerde Web Conferencing Inbegrepen

3CX integreert open standaard gebaseerde video conferencing zonder extra software, administratie of licentiëring:

 • Nieuwe enkele stroom technologie voor minder bandbreedte gebruik
 • Nieuwe Android client
 • Persoonlijke Click2Meet URL
 • Mogelijkheid voor Merknaam/Logo (Brandable)

Apparaat Vriendelijk

3CX v15 is geoptimaliseerd om te draaien op mini-pc's - onder $ 100 machines - ventilatorloos, met SSD drives en Windows-licentie inbegrepen. Perfect voor kleinere kantoren tot 32 sim oproepen wanneer er geen server beschikbaar  is voor 3CX.

Nieuwe GRATIS editie

In v15 wordt de populaire GRATIS editie  opnieuw geïntroduceerd. Deze GRATIS versie is voorzien van een licentie voor 8 gelijktijdige oproepen plus 1 jaar gratis onderhoud, gratis web-conferencing voor maximaal 5 deelnemers, alsmede een enkele SIP Trunk / Gateway, ideaal voor kleine kantoren die later kunnen upgraden naar een meer functie rijke handelseditie.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie