Xolphin nu Encryption Everywhere-partner en Registratie Autoriteit van Symantec

Xolphin nu Encryption Everywhere-partner en Registratie Autoriteit van Symantec

Redactie Baaz

Symantec kondigt Xolphin aan als eerste Encryption Everywhere-partner in de Benelux en eerste Registratie Autoriteit in Europa. Xolphin gaat 100% encryptie aanbieden aan webhostingproviders in de regio en bovendien optreden als Registratie Autoriteit voor Symantec SSL Certificaten.

100% encryptie voor klanten van webhostingproviders

Symantec Corp, een internationaal toonaangevende cyber security-organisatie, heeft aangekondigd dat Xolphin getekend heeft als Europese Symantec Encryption Everywhere-partner. Xolphin is hiermee de eerste partij die het programma gaat aanbieden in de Benelux.

In maart 2016 kondigde Symantec aan dat ze alle websites en webapplicaties wil voorzien van beveiliging. Het Encryption Everywhere-programma biedt hostingproviders een compleet platform voor het leveren van een van de meest uitgebreide security-pakketten aan klanten, waarbij basisencryptie kosteloos voor alle klanten beschikbaar wordt.

'Toen we Encryption Everywhere lanceerden, was slechts 3 procent van het internet versleuteld. In iets meer dan acht maanden tijd heeft het programma al 57 miljoen websites voorzien van encryptie,' zegt Roxane Divol, SVP en general manager Website Security bij Symantec. 'Onze partners hebben dit gerealiseerd, en we zijn verheugd om via ons partnerkanaal verder te werken aan de beveiliging van alle legitieme websites.'

Xolphin heeft veel kennis en ervaring op het gebied van SSL-encryptie en PKI-diensten, zowel vanuit technisch oogpunt als op het gebied van customer service. Als Encryption Everywhere-partner gaat Xolphin een breed scala aan Symantec SSL-certificaten aanbieden. Dit varieert van basisencryptie tot een aantal premium security-pakketten en de zwaardere niveaus van websitevalidatie. Deze combinatie geeft webhostingbedrijven de mogelijkheid basisversleuteling standaard te integreren in iedere website. Daarnaast kunnen webhosters hiermee profiteren van een groot potentieel aan upsell-mogelijkheden en nieuwe omzetkansen, zonder te veel beslag te leggen op hun infrastructuur, verkoopprocessen of administratieve afhandeling.

Controles van Symantec certificaten door eigen validatieteam

Hiernaast gaat Xolphin als de eerste Europese Registration Authority (RA) van Symantec de validatie (controles voor uitgifte) van SSL-certificaten uitvoeren van de Symantec SSL-merken Symantec, GeoTrust en Thawte. Xolphin heeft reeds tien jaar ervaring als Symantec partner, en gaat nu zelfstandig de authenticatie- en validatiediensten verzorgen voor de aanvragen van Symantec SSL-certificaten, waarna Symantec de certificaten kan uitgeven. Om dit te mogen doen heeft Xolphin succesvol een intensief RA certificeringstraject doorlopen dat volledig was afgestemd op Symantec-certificaten, en diverse RA-examens bij Symantec in Dublin behaald. Xolphin heeft veel ervaring op het gebied van lokale talen, regionale zakelijke gebruiken en het optreden als RA. Dit zorgt voor snellere levering en support voor Organisatie Validatie (OV) en Uitgebreide Validatie (EV) certificaten voor klanten in Europa. Het efficiënte proces van Xolphin maakt het voor klanten eenvoudig om met SSL de positie van websites in de zoekresultaten te verbeteren en deze websites duidelijk herkenbaar als veilig en vertrouwd te tonen.

'We zijn erg enthousiast dat we het Encryption Everywhere-programma kunnen aanbieden aan onze webhostingpartners. Dit geeft ze de kans de websites van alle klanten te voorzien van basisencryptie en te profiteren van veel upsell-mogelijkheden. Uiteraard zijn we net zo enthousiast over onze nieuwe rol als Symantec RA, waarin we zelf de validatie gaan uitvoeren voor Symantec, Thawte en GeoTrust SSL-certificaten,' vertelt Maarten Bremer, directeur van Xolphin. 'Symantec-klanten en -resellers kunnen hierdoor profiteren van de ervaring van onze validatie- en supportteams. Dit zorgt voor lokale verificatiediensten, korte levertijden, deskundige ondersteuning en korte reactietijden.'

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie