Volkswagen Touran krijgt R-Line-styling

Volkswagen Touran krijgt R-Line-styling

Redactie Baaz

De Volkswagen Touran is nu ook leverbaar als dynamische R-Line. Twee sportieve stylingpakketten voor ex- en interieur geven deze ruime MPV nog meer karakter.

De Volkswagen Touran R-Line springt direct in het oog door de sportief gestylde R-Line bumpers, de grille met R-Line logo en R-Line zijskirts. Daarnaast zijn er diverse subtiele stijlelementen, zoals de vleugelvormige luchtinlaten in de voorbumper, sierlijsten met R-Line logo, chromen strips in de achterbumper en 17-inch dubbelspaaks Salvador velgen. 

Voor 449 euro extra is het pakket te upgraden met de 18-inch Marseille-velgen. Het R-Line Exterieur pakket voor de Touran is tijdelijk met 500 euro in prijs verlaagd en is nu verkrijgbaar vanaf 1.299 euro.

Touran R-Line interieur

De Volkswagen Touran is tevens leverbaar met een R-Line Interieur pakket. Dit pakket omvat onder meer een titaanzwarte hemelbekleding en zwarte R-Line Race stoelbekleding in Microfaser San Remo, aluminium instaplijsten met R-Line logo en sportieve aluminium pedalen. 

Het driespaaks multifunctionele sportstuur is bekleed met leer en (in uitvoeringen met DSG-transmissie) voorzien van schakelpeddels. Diverse interieurelementen zijn uitgevoerd in Black Lead Grey en de vloermatten zijn afgewerkt met contrasterende zilvergrijze stiksels. Het R-Line Interieur pakket is al leverbaar vanaf 508 euro.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie