VMware kiest voor Salesforce met Thru
VMware kiest voor Salesforce met Thru

VMware kiest voor Salesforce met Thru

Redactie Baaz

VMware heeft voor zijn Salesforce Communities gekozen voor de Managed File Transfer oplossing van Thru. Met behulp van de Thru API ontwikkelde VMware een op maat gemaakte oplossing die het mogelijk maakt voor hun ontwikkelaars om content te delen met behulp van Salesforce.

VMware is marktleider in virtualisatie en cloud-infrastructuur oplossingen die bedrijven in staat stelt om de Cloud Era te betreden. Als pionier in het gebruik van virtualisatie en beleidsgestuurde automatisering technologieën, vereenvoudigt VMware de complexiteit van IT van een complete datacenter tot de virtuele werkplek, ondersteunt klanten met oplossingen in software-defined datacenter hybride cloud computing en de mobiele werkplek.

Onbetrouwbare bestandsoverdracht belemmerde een effectieve samenwerking binnen VMware.

Het software ontwikkelproces vereist georganiseerd teamwork en een aanzienlijke hoeveelheid bestanden welke binnen de diverse projecten veilig uitgewisseld moeten worden. Bij VMware uploaden duizenden interne en externe ontwikkelaars projectbestanden naar online portals waar ze kunnen samenwerken en ontwikkelingen delen. In de oude situaties werden de interne en externe projecten verdeeld tussen twee verschillende locaties: Salesforce Communities voor in-house ontwikkelaars en een eigen ontwikkelde portal voor externe partners.

Het beheren van twee aparte portals voor duizenden gebruikers wereldwijd werd een probleem voor VMware vanwege trage uploads en downloads en incidentele storingen in het systeem welke de workflows verstoorde en inefficiënties introduceerde. De noodzaak groeide om de samenwerking te verschuiven naar een enkele toepassing, waarbij VMware alle ontwikkelaars migreert naar hun bestaande Salesforce Communities workflow. VMware zocht een file transfer oplossing die alle bestandsuitwisseling naar een enkel platform in de cloud zou kunnen verplaatsen.

 

Salesforce Communities geïntegreerd met Thru via API’s

VMware heeft voor de oplossing van Thru gekozen om de samenwerking tussen ontwikkelaars te stroomlijnen op basis van de API’s van Thru en de flexibiliteit van een Managed File Transfer platform. Met behulp van de Thru API ontwikkelde VMware een op maat gemaakte oplossing die het mogelijk maakt voor hun ontwikkelaars om content te delen met behulp van Salesforce.

File transfer activiteiten worden nu transparant uitgevoerd door Thru op de achtergrond, waarbij het uitsluitend in Salesforce wordt weggeschreven. VMware ontwikkelaars uploaden en downloaden  bestanden van de Salesforce Communities, terwijl Thru transfers en alle bijlagen in de Thru Cloud opslaat. Thru plaatst alle metadata in Salesforce, zodat beheerders een audit trail van de bestandsactiviteiten kan uitvoeren zonder Salesforce te verlaten.

ViaCloud levert de oplossing van Thru

Als experts in Managed File Transfer Software en oplossingen voor ondernemingen levert ViaCloud de Thru oplossing. ViaCloud levert MFT oplossingen voor AdHoc file transfer, Secure MFT, File-based Automation, Mobile File Transfer en Secure Dropbox. Verder levert ViaCloud MFT integratie voor Outlook, Salesforce, IBM Notes, SharePoint, Single Sign-On (SSO), Data Loss Prevention (DLP), Disaster Recovery en Failover.

Voor meer informatie:
ViaCloud BV
Beech Avenue 54
1119 PW Schiphol-Rijk
Tel. 020 658 6421

Thru Inc.
www.thruinc.com 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie