[Video] Overal makkelijk tijdschrijven met Exact Online

[Video] Overal makkelijk tijdschrijven met Exact Online

Redactie Baaz

Exact Online Uren & Facturen is speciaal ontworpen om het invoeren en verwerken van uren makkelijk te maken en dat merk je direct.

Tijdschrijven wordt vooral ook heel eenvoudig gemaakt door de mobiele app. Zo kun je de uren altijd en overal schrijven. Zo gaan minder uren verloren, kun je meer factureren en meer uit je project halen. Zo lekt er nooit meer omzet weg!

Ga je aan de slag met de module Uren & Facturen, dan kun je eerst bepalen welke personen in je bedrijf toegang hebben tot het programma en of zij de hele module kunnen gebruiken, of bijvoorbeeld alleen de functies tijd en kosten kunnen invoeren. Vervolgens kies je met welke uur- en kostensoorten je wilt werken en kun je per medewerker de tijd en kosten gaan koppelen.

De module is duidelijk en begrijpelijk ingericht en dat is een groot voordeel ten opzichte van andere programma’s waar je al snel het overzicht kwijtraakt in een zee van functies. Een ander grote pluspunt is de ondersteuning voor het maken van een goedkeuringsslag. Dat betekent dat je als manager per medewerker de geschreven uren en kosten kunt controleren en goed of af kunt keuren.

Met Exact Online Uren & Facturen kun je op drie manieren factureren. Zo kun je met nacalculatie factuurvoorstellen maken van definitief gemaakte tijd- en kosteninvoer, terwijl je ook met vaste prijzen voor termijnen of projecten kunt werken. Wil je tijd en kosten registreren voor interne of gratis projecten, dan kun je tot slot Niet-factureerbare projecten gebruiken. Weg met al die spreadsheets, ga factureren als een pro!

De voordelen op een rij:

  • Schrijf uren en kosten overal online, zelfs met de mobiele app.
  • Volledige controle over tijdregistratie, inclusief optionele goedkeuringsslag.
  • Factureer professioneel, correct én op tijd met een paar muisklikken.
  • Hou de projectadministratie op orde en zorg een gezonde cashflow.

Wil je weten hoe het werkt?

Bekijk hier de video.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie