Top 10 beste Baaz-tips 2015
Top 10 beste Baaz-tips 2015

Top 10 beste Baaz-tips 2015

Redactie Baaz

Het afgelopen jaar hebben we jullie veel tips gegeven. Van tips om LinkedIn effectiever te gebruiker tot tips om je werknemers te motiveren. Wij hebben de beste Baaz-tips van 2015 op een rij gezet. Lees ze allemaal eens door en doe er volgend jaar je voordeel mee!

​Beste tips van 2015

Vijf tips om LinkedIn effectiever te gebruiken

Bijna heel werkend Nederland heeft ook een LinkedIn-account. Maar waar we onze Facebook-profielen actief bijhouden met updates, blijven LinkedIn-profielen vaak niet meer dan een online CV. Nergens voor nodig, want met deze 5 tips gebruik je het platform zoals het bedoeld is: als effectief communicatiemiddel voor jouw professionele leven.

Een bedrijf starten? Lees eerst deze tips

Een eigen bedrijf begin je niet zomaar, je moet over veel dingen nadenken. Maarten Colijn, mede-eigenaar van Professional Capital, legt uit waar je als beginnend ondernemer rekening mee moet houden en voor op moet letten.

Motiveer je werknemers

We willen allemaal dat ons personeel gemotiveerd is, de handen uit de mouwen steekt en wil meehelpen aan de groei van je bedrijf. Helaas heeft elke leidinggevende wel eens te maken met gedemotiveerd personeel. Maar hoe voorkom je dit? Wij geven je drie tips.

Vijf praktische tips voor een goede stagebegeleiding

Stagiairs, het zijn de werknemers van morgen. Het grootste gedeelte heeft nog nooit een bedrijf van binnen gezien, en moet ook inhoudelijk nog veel leren. Je wilt zo'n stagiair natuurlijk iets meegeven, maar hoe zorg je ervoor dat je dit ook doet? Wij geven je vijf praktische tips.

Tips voor een goed sollicitatiegesprek

Je bent waarschijnlijk wel eens op een sollicitatiegesprek geweest, maar nu je ondernemer bent, bestaat de kans dat je zelf een sollicitatiegesprek gaat voeren met misschien wel je toekomstige werknemer. Hoe krijg je een sollicitant op zijn of haar gemak? En hoe krijgt de sollicitant een goede indruk?

Verlaag je co2-uitstoot

Klimaatneutraal ondernemen, geen onbelangrijke term in ondernemersland. Een bedrijf dat zijn totale co2-uitstoot compenseert, is feitelijk klimaatneutraal. Maar hoe verlaag je je co2-uitstoot? Samen met MVO Nederland hebben wij een aantal tips voor je.

Vijf tips voor gratis publiciteit

Je wilt als mkb'er graag de aandacht trekken. Het mooiste is dan natuurlijk nog om die aandacht gratis te krijgen, zeker als je pas net begonnen bent. Gratis aandacht is daarnaast effectiever dan reclame, omdat je geloofwaardiger overkomt. Maar hoe zorg je ervoor dat je gratis publiciteit krijgt?

Minimalisme op de werkvloer

Minimalisme is in en dat is niet voor niks. Van alle kanten vliegen de termen 'consuminderen' en 'simple living' je om de oren. Het hebben van minder spullen kan ervoor zorgen dat je productiever wordt, creatiever bent en minder stress hebt. Daarnaast ziet het er ook gewoon mooi uit. Maar hoe minimaliseer je je kantoor optimaal?

Drie tips voor efficiëntere boekhouding

Tijd is kostbaar, zeker voor een ondernemer. Daarom is het belangrijk om alles zo efficiënt mogelijk in te delen. Als je dus tijd kunt besparen op boekhouden, is dat alleen maar mooi meegenomen. Wij geven je drie tips om efficiënter om te gaan met je boekhouding. Zo houd je nog eens tijd over voor andere (belangrijke) zaken.

Vijf tips voor efficiënter vergaderen

Het nut van vergaderen wordt nog wel eens in twijfel getrokken. Vermijd dan ook de urenlange vergaderingen en zorg ervoor dat je efficiënt overleg pleegt. Wij geven je een aantal tips.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie