Student en op zoek naar een stage of baan? Deze site maakt het een stuk makkelijker

Student en op zoek naar een stage of baan? Deze site maakt het een stuk makkelijker

Redactie Baaz
Het vinden van een baan is voor de meeste studenten net zo lastig als soep eten met een vork. Een aardig pittige opgave.

Nou zijn er natuurlijk wel vacaturesites waar je het kunt proberen, maar die zien er vaak ouder uit dan het interieur van een bejaardentehuis en daarnaast staan er alleen bedrijven op die je allang kent. 

Gelukkig hebben we Magnet.me - inmiddels de grootste carrièresite voor studenten in Nederland - die de manier verandert waarop studenten een stage of baan vinden.

Hoe het werkt?

Simpel gezegd match’t Magnet.me jou met de voor jou meest geschikte werkgevers. Werkgevers die ook echt in jou geïnteresseerd zijn. 

Op basis van jouw profiel en interesses ontvang je van bedrijven verzoeken om te verbinden. Vervolgens bepaal jij welke werkgevers je in persoonlijk netwerk laat - en *swipe* je de niet-interessante bedrijven gewoon naar links. 

Alleen de bedrijven die jij in je netwerk accepteert kunnen je profiel bekijken, je een persoonlijk berichtje sturen of je uitnodigen om te solliciteren op een stage of baan. Klinkt best relaxed, toch?

In tegenstelling tot de meeste carrièresites, vindt Magnet.me de privacy van haar gebruikers belangrijker dan het snel verdienen van geld, dus je krijgt geen SPAM van irritante recruiters of bedrijven die je toch niet interessant vindt. 

Magnet.me is de eerste carrièresite (en app) die compleet om de studenten is heen gebouwd en is eigenlijk meer een carrière netwerk dan een vacaturesite, wat het zoeken van een stage of baan zo veel meer op maat, persoonlijk en... makkelijk maakt. 

En ander interessant punt is dat, omdat Magnet.me gratis is voor zowel studenten als bedrijven, er een complete mix aan bedrijven op zit. Van grote multinationals als Unilever, Facebook en ING, tot startups als StudeerSnel.nl en HousingAnywhere.com. 

Magnet.me is een Nederlandse startup, maar is sinds vorig jaar ook actief in het Verenigd Koninkrijk, waar inmiddels ook al meer dan 40.000 studenten van het netwerk gebruik maken. 
  
Maak hier een profiel aan op Magnet.me

Lees ook: 

Dit moet je weten als je een stagiair in huis haalt

Hoe vind je een stage die niet verschrikkelijk is?

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie