Starbucks® Holiday Menu vanaf deze week weer verkrijgbaar

Starbucks® Holiday Menu vanaf deze week weer verkrijgbaar

Redactie Baaz

Starbucksfans en koffieliefhebbers opgelet! Vanaf deze week zijn de Red Cups van Starbucks® terug met een nieuw design. Gevuld met heerlijke winterse drankjes zorgen zij deze maanden voor een sprankje magie tijdens bijzondere momenten met vrienden, familie, of gewoon met jezelf. De verkrijgbare smaken zijn Stroopwafel Latte, Brownie Hot Chocolate, Toffee Nut Latte en Gingerbread Latte en ook het eetbare menu is aangevuld met favorieten. Het Starbucks Holiday Menu is van 4 november 2021 tot en met 5 januari 2022 verkrijgbaar bij de dichtsbijzijnde Starbucks en via UberEats.  

Nieuwe aanwinsten

Naast de bekende favorieten komt Starbucks met twee nieuwe smaken. De Stroopwafel Latte wordt bereid met Starbucks’ espresso, opgeklopte melk, stroopwafelsaus en karamelslagroom. De Brownie Hot Chocolate is een combinatie van de klassieke hot chocolate, cookie saus en opgeklopte melk en wordt afgetopt met mocha drizzle en fudge sprinkle topping. Het eetbare menu wordt aangevuld met Lava Cakes gevuld met warme chocolade of warme Dulce de Leche, Cookies & Cream Cake en zelfs rietjes gemaakt van koek. 

Starbucks, Starbucks®, Starbucks® Holiday Menu, koffie, koffiezaak

Perfect voor thuis

Daarnaast zijn ook dit jaar herbruikbare feestelijke bekers en mokken verkrijgbaar om de koudste maanden van het jaar nét wat knusser te maken. Zoals bijvoorbeeld de warmtegevoelige Red Cup, welke van kleur verandert wanneer er een warm drankje in wordt gegoten. Ook de populaire Christmas Blends zijn dit jaar beschikbaar: limited edition koffiebonen om ook thuis een Starbucks®  moment te creëren. 

Starbucks, Starbucks®, Starbucks® Holiday Menu, koffie, koffiezaak

Waar wacht je nog op? Creëer snel je eigen winterse Starbucks® momentje en tag Starbucks® op Instagram en Facebook: @starbucksnederland #RedCups.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie