Share a Porsche: Deel een Porsche met vrienden
Deel een Porsche met vrienden

Share a Porsche: Deel een Porsche met vrienden

Redactie Baaz

Een Porsche is voor de gemiddelde liefhebber niet bereikbaar meer. Maar wat als je de kosten met je vrienden kan delen?

Het aanschaffen van een Porsche is niet de makkelijkste opgave. Hiervoor moet je natuurlijk genoeg middelen hebben en dat is niet voor iedereen weggelegd. Maar wat als je een Porsche kunt delen met één of meerdere vrienden? Share a Porsche is een initiatief van het merk zelf waarbij je samen deze auto gebruikt in een leaseconstructie. En je kunt alles met de bijhorende app regelen. Handig, toch?

Share a Porsche: deel een Porsche met je vrienden

Het rijden in een auto als deze is voor velen - vooral voor de mannen - een droom. Porsche probeert dit te verwezelijken en komt daarom met deze leaseconstructie. Het aanbod is enorm. Van een Cayman tot een 911 Turbo S: het is allemaal mogelijk. Voor een vast maandbedrag ben je eigenaar van het voertuig en dat is inclusief reparatie, btw, verzekering en (inter)nationale pechhulp. Hier komen nog de brandstofkosten bij. Al deze kostenposten kun je in totaal met vier man delen. Want met je vrienden deel je immers alles, toch?

Wil je meer weten over deze constructie? Bekijk dan de onderstaande instructievideo. Voor meer informatie ga je naar de website van Porsche.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie