Tipping Points van Porsche Discovered lanceert documentaire met Eva de Mol

Tipping Points van Porsche Discovered lanceert documentaire met Eva de Mol

Redactie Baaz

Tipping Points lanceert een nieuwe documentaire samen met Eva de Mol. In de docu-serie Tipping Points vertelt de co-founder van CapitalT over haar motivatie om haar droom na te jagen.

Investeren enkel voor mannen? Eva de Mol bewijst het tegendeel. Hoe vaker Eva te horen krijgt dat vrouwen niet gemaakt zijn voor de investeringssector, hoe gedrevener ze wordt om het tegendeel te bewijzen. Haar manier van werken, hoe dit is ontstaan en de kantelpunten in haar persoonlijke carrière, deelt zij in de documentaire. Door haar lessen te delen, hoopt Eva ook anderen te inspireren hun eigen pad te kiezen. 

Eva de Mol: “Mensen die zeiden dat iets niet kon, wakkerden het vlammetje in mij alleen maar verder aan. Ik dacht juist: okay, I”ll prove you wrong.”

Het onderscheidend vermogen

Eva is de succesvolle medeoprichter van CapitalT, een investeringsfonds dat zich richt op start-ups in software- en klimaatoplossingen en de toekomst van werken. CapitalT onderscheidt zich door ondernemers te beoordelen op drijfveren en teamdynamiek. Ook vallen ze op door hun portfolio, wat een stuk diverser is dan bij het gemiddelde investeringsfonds. Zo is meer dan dan de helft vrouw of hebben zij een niet-Westerse achtergrond.

Over Tipping Points

Iedereen droomt, maar slechts sommigen maken er ook echt werk van. Neem Porsche bijvoorbeeld, ontstaan uit de vastberaden zoektocht naar de ultieme sportwagen. Het zijn deze verhalen vol dromen en durf, die de kracht hebben om mensen samen te brengen en hen te inspireren hun dromen na te jagen. Porsche Discovered deelt verhalen van dromers op het platform Discovered waar de docu-serie Tipping Points onderdeel van is.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie