Recruitment Summerschool

Recruitment Summerschool

Redactie Baaz
Volgens een bericht in NRC Handelsblad heeft Nederland inmiddels de laagste werkeloosheid van Europa. Lees: de meeste moeite met het vinden van de juiste werknemers. Hoe je toch aan personeel komt leert u op de Summerschool van Media Plaza.

Geen zorgen, u bent niet de hele vakantie kwijt. In twee dagen tijd krijgt u alles te horen over nieuwe creatieve manieren om talent voor zich te winnen. 'Digital recruitment' staat centraal.

Sociale netwerken
De eerste dag krijgt u een overzicht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van recruitment. Het gaat dan ondermeer over het handig gebruik maken van sociale netwerken en weblogs om in contact te komen met mogelijke kandidaten. Ook het beter gebruiken van de eigen website komt aan bod, want dit blijft een waardevol communicatiemiddel.

Op campagne
De tweede dag gaat in op het succesvol inzetten van online-recruitmentcampagnes. Dat gaat verder dan alleen het uitzetten van een vacature in de krant of een vakblad. Wie is de doelgroep, hoe gedragen ze zich, welke informatiekanalen gebruiken ze. Timing en de keuze van in te zetten instrumenten zijn belangrijk voor een goed resultaat.

 

Informatie

Datum: 22 en 23 augustus 2007
Tijd: 9.30 - 16.00 uur
Locatie: Media Plaza Utrecht
Kosten: 1140,-- (excl. BTW)
Info: Mediaplaza.nl

 

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie