Prijs Maserati Levantes bekendgemaakt

Aimée van Vuuren
Maserati heeft na lang wachten eindelijk een prijskaartje gehangen aan de Levante-modellen, zowel de Levante Trofeo als de Levante GTS.

Maserati Levante GTS

De GTS heeft een 3,8-liter grote, dubbele geblazen V8 onder de motorkap zitten. Hij produceert 530 pk. De GTS is iets minder ruig vergeleken de Trofeo en richt zich meer op comfort. In Nederland kost de Maserati Levante GTS € 221.800,-.

LEES OOK: Zelfrijdende auto's: risicovol of uitvinding van de eeuw?

Maserati Levante Trofeo

Het is zeker geen koopje, maar je hebt er wel wat voor. Voor € 241.900,- heb je deze Italiaanse auto volledig in je bezit. De Trofeo heeft eveneens een 3,8-liter grote, twin turbo V8 onder de motorkap zitten. Deze zorgt voor bijna 600 pk onder je voeten en schiet in 4 seconden van 0 naar 100 km/u. De auto heeft een topsnelheid van 299 km/u.

Van de Trofeo is er ook een Launch Edition beschikbaar. Er zijn slechts 50 exemplaren die verkocht worden. Deze is iets duurder, namelijk € 262.000,-, en is leverbaar in de kleuren Giallo Modenese, Rosso Magma en Blue Emozione. De auto heeft zwarte, leren stoelen waar je kan kiezen uit rode, blauwe of gele stiksels om ze af te werken.

afbeelding van Aimée van Vuuren

Aimée van Vuuren | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Aimée