Out now - Baaz & WINMAG Pro special: ICT & Ondernemen 2018

Redactie Baaz
2018 wordt vast een fantastisch jaar, ook voor jou! In deze gezamenlijke editie van Baaz en WINMAG Pro sluiten we 2017 op gepaste wijze af en werpen we een blik op het komende jaar. En dat doen we met een flink optimistische pet op ons hoofd.

De BV Nederland draaide steeds hogere omzetcijfers, het aantal banen groeide fors, het aantal werklozen slonk. De exportcijfers waren over het algemeen florissant, ondanks de Brexit, een grillige Amerikaanse president en een roerig wereldtoneel. Maar ook aan een gezonde economie zitten haken en ogen die we het voorbije jaar niet vergaten en in 2018 scherp in de gaten blijven houden.

Al deze thema's krijgen ruim de aandacht in deze speciale bewaareditie waar je steeds weer op terug kunt grijpen wanneer je iets wilt weten over zelfstandig ondernemen, duurzame oplossingen of veilig opgeslagen data. Daarnaast vergeten we de nieuwste gadgets, must have's en technologie niet, laten we gastexperts aan het woord en bieden we tips & tricks waar we allemaal wat aan hebben. En dat gaan we ook 'gewoon' weer in 2018 doen.

Nieuwe privacywet: dit moet je als eerste doen

Vanaf 25 mei 2018 geldt er een nieuwe wet op het gebied van privacy, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ondernemers, groot en klein, moeten aan de AVG voldoen. De nieuwe wet verwacht van ondernemers dat zij in kaart brengen hoe zij omgaan met persoonsgegevens: welke gegevens zij verwerken, wat er met de gegevens gebeurt en wat de vereniging doet om die gegevens te beschermen.

De ZZP'er in 2018: Dit verandert er voor zelfstandige ondernemers

Het vorige kabinet Rutte bleef een nieuwe wet rondom ZZP’ers voor zich uit schuiven, maar met het nieuwe kabinet komt daar verandering in. In het regeerakkoord staan namelijk maatregelen die weer een geheel nieuwe situatie gaan creëren voor zelfstandige ondernemers.

Alert Online: 'Ga met elkaar het gesprek aan over cybersecurity’

Organisaties weten inmiddels wel dat goede security belangrijk is. Maar hierover praten is weer iets anders. Zeker wanneer een organisatie zelf gehackt is geweest, heerst er vooral schaamte, wat erover praten bemoeilijkt. Toch is praten over cybersecurity een belangrijke factor om cyberveiligheid in het bedrijfsleven te realiseren, vindt Erik Jan Koedijk van Omnicom PR Group en lid van het activatieteam van Alert Online.

Eindbazen van 2017 

CEO'S van Unique, Kamera Express, 3CX en Teamleader

  • Loes Dingemans (Unique) 
  • Ben Cornelisse (Kamera Express)
  • Nick Galea (3CX) 
  • Jeroen De Wit (Teamleader)

...en meer!

Naat bovengenoemde content tref je ook revieuws en achtergrondartikelen in het magazine aan, als ook de nodige gastexperts en interviews!

Nieuwschierig geworden? Neem dan een abonnement, bestel eerder verschenen edities hier of koop het magazine in de winkel.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie