Out now: Baaz en WINMAG Pro ICT special 2017

Redactie Baaz
Speciaal voor ondernemers die willen weten waar de markt het komend jaar naar toe gaat presenteren de redacties van Baaz en WINMAG Pro ook dit jaar weer de ICT- en ondernemersspecial! In deze editie vind je de oplossingen en services om jouw bedrijf in 2017 vooruit te helpen. Werp alvast een blik op de inhoud van dit niet te missen magazine!

Interview: Rob Idink (HP Inc.)

Een jaar HP Inc., dat is best bijzonder. HP Inc. had het na de oprichting rustig aan kunnen doen, maar in plaats daarvan hebben ze doelen nagestreefd en deze ook gehaald.

Kick.start: MOUNT software

Steeds meer startups richten zich op de zorg. Slim, maar zeker ook broodnodig, aangezien de markt schreeuwt om innovatieve oplossingen. Zo'n oplossing komt van MOUNT software. 

ICTEen eigen zaak, wel of niet verzekeren?

Na jarenlang in loondienst voor een baas te hebben gewerkt, ga je eindelijk voor jezelf beginnen. Veel startende ondernemers hebben hier moeite mee, zeker omdat verzekeren direct een kostenpost met zich meebrengt. 

Zo kies je de juiste hostingpartner

Met de opkomst van de cloud en de diensten die hierop gebaseerd zijn is het kiezen van de juiste partner om je website en data onder te brengen niet een lichte beslissing om te nemen. 

MVO op papier en in de praktijk

Het in Midden-Limburg gevestigde Van Houtum levert al ruim 80 jaar hygiënepapier en innovatieve oplossingen voor een betere toilethygiëne. Dat is al iets om trots op te zijn. Maar minstens zo trots kan de onderneming zijn op de uitzonderlijke milieuprestaties.

De do’s en don’ts van internationaal ondernemen

Wat moet je zeker niet en wat moet je wel doen wanneer je van plan bent om in het buitenland te gaan ondernemen? Wij zijn zo vriendelijk om je noodzakelijk advies te geven: de do's en don'ts voor succesvol ondernemerschap wanneer je de grens passeert.

ICTGastexpert Eric van Uden (AVM) over de juiste internetverbinding

Dankzij het toenemende dataverkeer zijn bedrijven constant op zoek naar de beste internetverbinding. Die verbinding is de smeerolie voor de bedrijfsvoering. En of dat nu een bekabelde of een wifi-verbinding is: voor een optimale internetverbinding moet de plek
waar het internet een huis of kantoor binnenkomt, in orde zijn.

Sophos: Zo bescherm je je bedrijf tegen ransomware

Het aantal gevallen van ransomware stijgt explosief in ons land. Opvallend is dat vooral bedrijven worden getroffen. Zij zien zich geconfronteerd met het dilemma: betalen of niet? Om niet ten prooi te vallen aan de gijzelende tentakels van cybercriminelen, en die keuze dus niet te hoeven maken, zijn er een aantal maatregelen die je kunt nemen.

En verder…

Net als in iedere editie van Baaz weer bijdragen van DAS en Interpolis, de niet te missen notebooks en andere tech dat jouw onderneming nog gesmeerder laat lopen en een terugblik op de vier Eindbazen van 2016: Erik van der Meijden (Exact), Nick Galea (3CX), Florian Overkamp Speakup) en Remco Frühauf (Informer). En natuurlijk lees je nog meer in deze special!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een gratis abonnement op Baaz.

ICT

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie