Out now: Baaz 1.2018

Redactie Baaz
In de eerste Baaz van 2018 bieden we je natuurlijk weer waardevol advies van gastexperts, ondernemers uit de praktijk en de vertrouwde redacteuren. Thema is dit keer slim groeien met je bedrijf en dat kan eenvoudiger dan dat je denkt!

Eindbaaz Dick van Motman

Dick van Motman is de wereldwijde president van Dentsu, het vlaggenschip van Dentsu Aegis Network. Bijzonder, want het is absoluut uitzonderlijk dat een niet-Japanner deze functie heeft. Baaz sprak met de man die ooit startte als reclameman in Rotterdam en nu een van de belangrijkste spelers binnen de communicatiewereld is.

Out now: Baaz 1.2018Identiteitsbescherming moet hoger op de agenda!

Wereldwijd zijn er voor organisaties twee trends die op dit moment een belangrijke rol spelen: de cloud als drijvende kracht achter digitale transformatie en cybercriminaliteit die de kosten steeds verder omhoogjagen.

Kick.start

Ontzettend gedreven ondernemers die vertellen over hun startup. Vaak is een behoorlijk geniaal idee erachter verantwoordelijk voor het succes. Vraag dat maar aan kickstarters BloemenStorm en The Flower Family!

Groeien als ZZP'er

De eerste maanden van 2018 zijn alweer voorbij. En waarschijnlijk zijn ze voorbij gevlogen. Als je nu terugkijkt op deze maanden, ben je dan tevreden?

Duurzaam ondernemen: willen is kunnen

Alles kan: je DNA-profiel aflezen met een goedkoop apparaat, een sonde op Mars laten landen, met je telefoon een selfie naar de andere kant van de wereld sturen. Ook op het gebied van duurzaamheid zijn de mogelijkheden onbeperkt. Maar willen we het ook?

BAUNAT geeft de power aan de smart buyers

Ondernemersduo Steven Boelens (42) en Stefaan Mouradian (54) richtten in 2008 BAUNAT op, de zelfbenoemde gamechanger in de diamantsector. Hoe is men zo succesvol geworden?

Out now: Baaz 1.2018Baaz #100

De vetste must have-gadgets van grote legendarische fabrikanten en kleine cultmerken. In deze Baaz onder meer een typisch Amsterdams parfum, duurzame zwembroeken en een stijlvolle drank.

Duurzaam ondernemen met fiscaal voordeel

Wat zijn volgens hem de belastingtechnische voordelen van zonnepanelen en hoe pak je de btw-zaken slim aan? Pieter Hoogendijk van Visser & Visser legt het ons uit.

Uitsluiting en racisme nog lang niet uitgeroeid op de werkvloer

Je werkvloer alleen maar laten bevolken door blanke mannen van veertig: het kan volgens velen (gelukkig) echt niet meer. Diversiteit is een must. Klinkt leuk, maar het is nog steeds geen sinecure wanneer discriminatie of zelfs racisme en uitsluiting op de loer liggen.

Out now: Baaz 1.2018Dag in/Dag uit: VanMoof Amsterdam

Het internationale ontwerpteam van VanMoof staat voor continue interactie met gebruikers en het toepassen van moderne technieken in een eeuwenoud concept. We namen een kijkje in de hoofdstedelijke brandstore.

Van een bedrijfje op school naar een echte B.V.

Tijdens het ondernemerschapsprogramma Student Company van Jong Ondernemen startten twee studenten het bedrijf Frodio. Na de zomervakantie besloten ze de onderneming voort te zetten. Lees hun succesverhaal...

ZZP'ers en hun inkomen: hoe staat het ermee?

De financiƫle staat van de ZZP'er: het blijven toch vooral weinig opbeurende verhalen, uitzonderingen daargelaten. Maar hoe zit het nu echt met de bankrekening van de gemiddelde zelfstandig ondernemer?

Out now: Baaz 1.2018

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie