Okcoin Europe kondigt rebranding aan naar OKX

Okcoin Europe kondigt rebranding aan naar OKX

Redactie Baaz

Okcoin Europe Ltd. kondigt vandaag aan dat het in Europa van naam verandert naar OKX. Door de rebranding kunnen lokale klanten worden bediend onder het OKX-merk, dat betere diensten op de markt zal brengen door gebruik te maken van zijn wereldwijde resources. Erald Ghoos is aangesteld als algemeen directeur voor OKX Europa. Voor zijn aanstelling bij OKX was Ghoos algemeen directeur van Okcoin Europe Ltd..

In Nederland is het OKX-platform momenteel beschikbaar in bètamodus met een officiële lancering in het verschiet. In de bètatestfase richt OKX zich op het nauwkeurig verzamelen en analyseren van gebruikersfeedback om de dienstverlening voor de Nederlandse markt te optimaliseren, als onderdeel van het streven naar continue verbetering en innovatie.

Okcoin Europe Ltd. bedient gebruikers al sinds 2021 via de registratie als aanbieder van cryptodiensten bij De Nederlandsche Bank (DNB), evenals een licentie als virtuele financiële activadienstverlener in Malta.

"Europa is de thuisbasis van veel verschillende en groeiende communities van cryptogebruikers, waarvan sommigen nog kennis moeten maken met OKX en waar wij voor staan,” zegt Hong Fang, President van OKX. “Onze missie voor de komende maanden en jaren is om lokaal te bouwen, ook in belangrijke markten zoals Nederland."

"We hechten veel waarde aan innovatie en service voor onze Europese en wereldwijde gebruikers,” zegt Erald Ghoos, algemeen directeur OKX Europa. "Als onderdeel van het wereldwijd bekende en gerespecteerde merk OKX kijken we ernaar uit om te groeien in de Europese regio en lokaal toptalent aan te trekken om onze ambitieuze doelen te realiseren."

OKX was een van de eerste in de crypto-industrie die een maandelijks Bewijs van Reserves publiceerde om de volledige dekking van de bezittingen van gebruikers op het platform te valideren, in lijn met de toewijding aan transparantie. Met behulp van open-source verificatietools kunnen gebruikers onafhankelijk bevestigen dat hun bezittingen zijn gedekt door de reserves van OKX. Sinds de lancering van het Bewijs van Reserves eind 2022 heeft OKX 17 opeenvolgende maandelijkse momentopnames gepubliceerd en tegelijkertijd de invoering van nieuwe en verbeterde rapporteringsstandaarden in de sector gestimuleerd.

Ga voor meer informatie naar okx.com.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie