Nuvei kiest voor oplossing van Alipay+ om internationale verkopers met meer e-wallet-gebruikers te verbinden

Nuvei kiest voor oplossing van Alipay+ om internationale verkopers met meer e-wallet-gebruikers te verbinden

Redactie Baaz
Integratie met Alipay+-oplossing maakt grensoverschrijdende betalingen makkelijker; verkopers kunnen meer dan 1,2 miljard e-wallet-gebruikers bereiken in Azië-Pacific

Nuvei Corporation (“Nuvei”) (TSX: NVEI en NVEI.U), de wereldwijde partner voor betalingstechnologie van succesvolle merken, en Alipay, 's werelds toonaangevende digitale betaalplatform dat wordt beheerd door Ant Group, gaan samenwerken. Dankzij dit partnerschap kunnen de verkooppartners van Nuvei in contact komen met meer dan 1,2 miljard potentiële klanten in de regio Azië-Pacific. Dit gebeurt via de Alipay+-oplossing voor grensoverschrijdende betalingen en merchant marketing. Daarbij wordt ook toegang geboden tot een netwerk van toonaangevende lokale e-wallets in Azië.

Sinds begin 2020 biedt Alipay zijn partners een oplossing voor grensoverschrijdende betalingen en merchant marketing. Bedrijven kunnen zo eenvoudig diverse betaalmethoden accepteren en rendabele digitale marketingcampagnes voeren. Dankzij deze oplossing kunnen gebruikers van de grootste e-wallet-providers in Azië, zoals Alipay (Chinese vasteland), AlipayHK (Hongkong), Kakao Pay (Zuid-Korea), GCash (Filippijnen), TrueMoney (Thailand), DANA (Indonesië) en Touch 'n Go (Maleisië), makkelijker transacties verrichten met meer bedrijven. In China verbindt Alipay alleen al meer dan 80 miljoen bedrijven met meer dan een miljard gebruikers.

Alipay en Nuvei zijn momenteel geïntegreerd voor online aankopen via een gehoste betaalpagina of API. Daarnaast is er een point-of-sale-applicatie voor het doen van aankopen in winkels met behulp van een QR-code. De implementatie van de Alipay+-oplossing stuwt het wereldwijde bereik van Nuvei naar een hoger niveau en breidt het portfolio van betaalmethoden verder uit. Hierdoor kunnen klanten van Nuvei via een enkele API-verbinding naadloos transacties verrichten met het netwerk van e-wallet-gebruikers van Alipay+. Verkopers kunnen eenmalige en terugkerende betalingen accepteren van toonaangevende lokale Aziatische e-wallet-houders in de valuta die voor hen van toepassing is.

“Wij streven ernaar om altijd de meest relevante betaalopties aan te bieden om wereldwijd meer handelsmogelijkheden te creëren, het potentiële klantenbestand van onze klanten uit te breiden en nieuwe inkomstenbronnen aan te boren. Ons partnerschap met Alipay is het zoveelste bewijs van dit doel”, aldus Philip Fayer, voorzitter en CEO van Nuvei. “De APAC-regio is een economische grootmacht en zeer aantrekkelijk voor bedrijven die willen groeien. We zijn verheugd dat we verkopers kunnen helpen deze regio te bereiken en tegelijkertijd de aankoopervaring zo naadloos mogelijk te laten verlopen”

“Alipay gelooft in wereldwijde partnerschappen waarbij dienstverleners worden geholpen hun klanten beter van dienst te zijn en groeikansen mogelijk te maken, zodat het voor handelaren makkelijker wordt om overal zaken te doen”, zegt Yulei Wang, General Manager of Global Merchant Partnerships bij Alipay. “Met de integratie van Nuvei in de Alipay+-oplossing hopen we dat Nuvei meer Aziatische klanten kan aantrekken voor zijn verkopersnetwerk.”

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie