Vossen The New Farming biedt natuurlijke oplossing voor boeren in strijd tegen spuitverbod lelies

Vossen The New Farming biedt natuurlijke oplossing voor boeren in strijd tegen spuitverbod lelies

Redactie Baaz

De agrarische sector staat voor grote uitdagingen als het gaat om het gebruik van bestrijdingsmiddelen. Boeren worden geconfronteerd met strengere regelgeving en steeds vaker opgelegde spuitverboden.

Vossen

Over Vossen The New Farming

Recente berichten in verschillende nieuwsbronnen, waaronder RTL Nieuws en Nieuwe Oogst, wezen op de uitdagingen waarmee boeren worden geconfronteerd bij het bespuiten van lelies. Een boer werd gedwongen te stoppen met het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen op zijn lelies vanwege een spuitverbod in Drenthe. Dit verbod heeft niet alleen gevolgen voor zijn bedrijfsvoering, maar ook voor de kwaliteit en opbrengst van zijn gewassen. Bovendien kan deze uitspraak grote gevolgen hebben voor vele akkerbouwers.

Vossen The New Farming komt tegemoet aan de behoeften van boeren die met vergelijkbare uitdagingen worden geconfronteerd. Plant Care, het natuurlijke middel ontwikkeld door Vossen The New Farming, heeft zich bewezen als een effectief alternatief voor traditionele bestrijdingsmiddelen, zoals pyrethroïden, zonder negatieve bijwerkingen. Het product werkt enerzijds als bladbemesting en ondersteunt de optimale conditie van de bovengrondse delen van de plant door bevordering van celdeling, celstrekking en verharding van de celwand. Hierdoor wordt de plant weerbaarder tegen diverse bedreigingen, zoals temperatuurschommelingen, neerslag en plagen zoals luizen, trips en schimmels.

Daarnaast bevat Plant Care een uniek complex van aromaten en plantenextracten die het gewas minder aantrekkelijk maken voor deze bedreigingen. Het gebruik van natuurlijke middelen, zoals Plant Care, biedt boeren de mogelijkheid om te voldoen aan de strenger wordende regelgeving rondom bestrijdingsmiddelen, terwijl ze tegelijkertijd zorgdragen voor de gezondheid van mens, dier en milieu. Plant Care is een organische meststof zonder chemisch werkzame bestanddelen.

Met meer dan 45 jaar expertise in het ontwikkelen van natuurlijke oplossingen, heeft Vossen The New Farming een gevestigde reputatie verworven. Plant Care, een product dat al lange tijd succesvol wereldwijd wordt gebruikt, is een illustratief voorbeeld van hun effectieve benadering. Een tevreden klant die de voordelen van Plant Care heeft ervaren, is Bloembollenkwekerij Gebr. Hulsebosch, een toonaangevend agrarisch bedrijf dat positieve resultaten heeft behaald dankzij dit product.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie