Nieuwe OPPO A78 5G met 33W snelladen en 50MP-camera nu beschikbaar in Nederland

Nieuwe OPPO A78 5G met 33W snelladen en 50MP-camera nu beschikbaar in Nederland

Redactie Baaz
OPPO kondigt de beschikbaarheid aan van de nieuwe A78 5G in Nederland. Door verbeteringen in zowel hardware als software, biedt de OPPO A78 5G all-round soepele prestaties, naast een verbeterde 50MP-camera en betrouwbare 33W SUPERVOOC-snellaadervaring. De smartphone is uitgerust met ColorOS 13 en voorzien van een trendy design met de iconische OPPO Glow. De OPPO A78 5G is direct beschikbaar in de OPPO e-store en via andere kanalen.

Betrouwbare batterijprestaties versterkt door snelle oplaadtechnologie

Dankzij de 33W SUPERVOOC-snellaadtechnologie laadt de 5.000mAh batterij van de A78 5G volledig op tot 100% in 67 minuten1. Met een volledige laadbeurt zijn tot 22,85 uur aan telefoongesprekken mogelijk, waardoor gebruikers zich de hele dag geen zorgen hoeven te maken over de staat van hun batterij.

De A78 5G bevat bovendien een aantal slimme energiebeheerfuncties, die gebruikers helpen om de prestaties en algehele levensduur van hun batterij verder te verbteren. Zo haalt de Super Power Saving-modus het uiterste uit de laatste batterijprocenten, terwijl Super Night Standby het slaappatroon van de gebruiker leert kennen om het stroomverbruik tijdens de nacht te beperken tot slechts 2%.

Verbeterde fotografie en meeslepende entertainmentervaring

De OPPO A78 5G is uitgerust met een 50MP-hoofdcamera waarmee gebruikers kristalheldere beelden met een hoge resolutie kunnen vastleggen, terwijl een 2MP zelfportretlens diepte en een bokeh-effect toevoegt voor hoogwaardige portretten. Aan de voorzijde zit een 8MP-frontcamera voor selfies en om te videobellen met vrienden en familie.

Om nog meer visuele details vast te leggen, gebruikt de A78 5G software-algoritmen om de resolutie te verhogen tot 108MP, wat een indrukwekkende beeldscherpte oplevert. Met een reeks slimme beeldfuncties zoals AI Portrait Retouching, AI Scene Enhancement en Ultra Night Mode kunnen gebruikers hun creativiteit de vrije loop laten.

Op vlak van audio zorgen dubbele stereoluidsprekers voor een meeslepend surround sound, terwijl Real Original Sound-technologie het geluid optimaliseert voor muziek, video of games. Met de Ultra Volume-modus kunnen gebruikers het luidsprekervolule tot 200% verhogen, waardoor zelfs in de meest lawaaierige omgevingen een helder geluid wordt gegarandeerd.

Aan de visuele kant zorgt het kleurrijke 6,65 inchscherm met hoge 90Hz verversingssnelheid voor een soepele en comfortabele kijkervaring. All-Day AI Eye Comfort is ook inbegrepen en past het scherm aan op de omgeving en het tijdstip van de dag, voor 24/7 oogbescherming en kijkcomfort.

Trendy en duurzaam design

De OPPO A78 5G heeft een opvallend design met fraaie accenten, waaronder gepolijste ringen rond de cameramodule en een patroon dat doet denken aan een sprankelende lichtstraal die zich uitstrekt over de achterplaat. Het iconische OPPO Glow-proces werd ook toegepast om een glinsterende look te creëren met een vingerafdrukvrije matte afwerking.

De A78 5G is beschikbaar in twee kleuren: Glowing Black en Glowing Blue. Met een gewicht van slechts 188 gram en een dikte van 7,99 mm ziet de telefoon er strak uit en biedt hij uitstekend handgevoel en een comfortabele grip2.

Om gebruikers gemoedsrust te geven tijdens het dagelijkse telefoongebruik, ondergaat elke A78 5G meer dan 320 grondige kwaliteitstests en meer dan 130 extreme betrouwbaarheidstests om ervoor te zorgen dat het apparaat bestand is tegen waterspatten, krassen, schuren en andere gebruikelijke slijtage.

Verbeterde hardware en ColorOS 13 zorgen voor een soepele ervaring

De efficiënte MediaTek Dimensity 700 zorgt voor krachtige 5G-prestaties en wordt aangevuld met 4GB RAM en 128GB ROM. De OPPO A78 5G biedt standaard voldoende geheugen en opslag voor dagelijks gebruik, maar beiden kunnen nog verder worden uitgebreid. De opslagcapaciteit kan worden uitgebreid via een externe microSD-kaart tot 1 TB, terwijl OPPO’s RAM Expansion-technologie het toelaat om het RAM-geheugen virtueel verder uit te breiden (tot 4GB extra) voor een soepelere ervaring wanneer meerdere apps tegelijkertijd worden gebruikt.

Dankzij ColorOS 13 genieten gebruikers van verbeterde efficiëntie en veiligheid op hun telefoon. Het bevat functies zoals FlexDrip voor efficiënter multitasken en Three-Finger Translate met Google Lens om tekst in een geselecteerd gebied van een screenshot te vertalen. Op het gebied van pricacy kan met Photo Information Protection snel metadata van foto’s en video’s worden gewist, om te voorkomen dat gevoelige privégegevens per ongeluk uitlekken.

Prijs en beschikbaarheid

De OPPO A78 5G is onmiddellijk beschikbaar in Nederland via de OPPO e-store en andere kanalen. De smartphone wordt aangeboden in de kleuren Glowing Black en Glowing Blue. De adviesprijs bedraagt 295,- euro voor 4GB RAM + 128GB ROM. De prijs is gebaseerd op tests uitgevoerd door OPPO Labs. 100% wordt gedefinieerd als wanneer het batterijniveau op het scherm 100% bereikt. De werkelijke oplaadtijd kan variëren afhankelijk van verschillen in omgevingen of individuele apparaten. Afmetingen en gewicht zijn gebaseerd op gegevens verzameld door OPPO Labs. Werkelijke grootte en gewicht van het apparaat kunnen licht verschillen als gevolg van kleine variaties in onderdelen en meetmethoden.  

Over Oppo

OPPO is een wereldwijd toonaangevend merk voor smartphones en slimme apparaten. Sinds de lancering van OPPO’s eerste mobiele telefoon – “Smiley Face” – in 2008, is het bedrijf voortdurend op zoek naar het perfecte evenwicht tussen innovatieve technologie en uitmuntend design. Vandaag biedt OPPO een breed gamma slimme apparaten aan, met de baanbrekende Find- en Reno-smartphones voorop. OPPO is actief in meer dan 60 landen en regio’s, met meer dan 40.000 medewerkers die zich inzetten om OPPO-gebruikers over de hele wereld de beste gebruikerservaring te bieden. Volg voor meer informatie en updates de website, Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn en YouTube van OPPO Nederland.

Lees ook: OPPO ColorOS 13 bereikt snelste software-uitrol ooit en garandeert langere software-updates vanaf 2023

Lees ook: OPPO introduceert de OPPO Pad Air

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie