OPPO ColorOS 13 bereikt snelste software-uitrol ooit en garandeert langere software-updates vanaf 2023

OPPO ColorOS 13 bereikt snelste software-uitrol ooit en garandeert langere software-updates vanaf 2023

Redactie Baaz

Smart device merk OPPO breidt het updatebeleid van zijn ColorOS-besturingssysteem uit en garandeert vier grote Android-upgrades met beveiligingspatches gedurende vijf jaar voor geselecteerde vlaggenschipmodellen in 2023. Tevens kondigt het merk aan dat ColorOS 13 het snelst is uitgerold in vergelijking met de uitrol van voorgaande versies.

ColorOS 13 is het nieuwste op Android gebaseerde besturingssysteem van OPPO. Ontworpen voor eenvoud en comfort met zijn gloednieuwe Aquamorphic Design, bevat ColorOS 13 een reeks indrukwekkende functies zoals Smart AOD, Multi-Screen Connect en Home Screen Management om intelligente en gebruiksvriendelijke ervaringen te bieden aan gebruikers wereldwijd.

Sinds de lancering op 18 augustus 2022 is ColorOS 13 beschikbaar gesteld voor 33 smartphonemodellen wereldwijd. Hiermee is het de snelste en grootste update in de geschiedenis van ColorOS. In hetzelfde tijdsbestek van vier maanden na de officiële lancering waren meer dan 50% meer devices compatibel met ColorOS 13 (gegevens van 18 augustus tot 18 december 2022) in vergelijking met ColorOS 12 (gegevens van 11 oktober 2021 tot 11 februari 2022). Hierdoor zijn drie keer meer zoveel gebruikers tijdens de wereldwijde uitrol van ColorOS 13 bereikt in vergelijking met ColorOS 12 in dezelfde periode.

Bovendien kondigt OPPO ook zijn nieuwe ColorOS-updatebeleid aan. OPPO garandeert vier grote ColorOS-updates met vijf jaar beveiligingspatches voor wereldwijde gebruikers op geselecteerde vlaggenschipmodellen vanaf 2023. Door te blijven voortbouwen op ColorOS wil OPPO langdurige en stabielere intelligente ervaringen bieden aan gebruikers overal ter wereld.

Lees ook onze review van de OPPO Reno8 Pro 5G

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie