OPPO introduceert de OPPO Pad Air

OPPO introduceert de OPPO Pad Air

Redactie Baaz

Tijdens het lanceringsevenement van de OPPO Reno8 Series in Parijs werd ook de OPPO Pad Air onthuld: de eerste OPPO-tablet voor de Europese markt. Met de lancering van de OPPO Pad Air wil OPPO de beste gebruikerservaring, het mooiste ontwerp en de hoogste prestaties leveren. 

Grip en licht ontwerp

De OPPO Pad Air heeft een metalen splitsingsontwerp. Het bovenste deel van het achterpaneel combineert een 3D-textuur met groeven die de tablet een betere grip geven en vingerafdrukken voorkomen. Het onderste deel van het achterpaneel is gezandstraald met korrels van slechts 0,15 mm, waardoor een oppervlak ontstaat dat er glad uitziet, maar niet glad is. Met een dikte van slechts 6,94 mm en 440 gram aan gewicht voelt de OPPO Pad Air licht en comfortabel aan.

Verbeterde gebruikerservaring

De tablet draait op ColorOS voor Pad, een software die slimme aanraakinteracties ondersteunt zoals een gesplitst scherm met twee vingers, een zwevend venster met vier vingers en een slimme zijbalk. Daarnaast zijn er twee nieuwe functies voor meerdere schermen die gebruikers helpen de continuïteit op verschillende apparaten te behouden. De eerste is het slepen en neerzetten van bestanden en de tweede is het delen van het klembord via OPPO Connect. Met de eerste kunnen gebruikers eenvoudig bestanden overzetten van hun OPPO-smartphone naar OPPO Pad Air door middel van slepen en loslaten. Eenmaal op het grote scherm van OPPO Pad Air zijn foto's en video's gemakkelijker te bewerken. Met het klembord kunnen gebruikers tekst naadloos kopiëren en plakken op zowel smartphone als tablet, waardoor de productiviteit naar een hoger niveau wordt getild.

Voor werk en ontspanning

De OPPO Pad Air wordt aangedreven door het Qualcomm Snapdragon® 680 mobiele platform. OPPO’s eerste Europese tablet heeft een 10,36-inch 2K HD-scherm dat oogbescherming geeft bij weinig blauw licht die oogvermoeidheid vermindert. Bovendien is de OPPO Pad Air uitgerust met vier supergrote luidsprekers en Dolby Atmos-ondersteuning, waardoor een hoogwaardig geluid wordt geleverd voor een meeslepende luisterervaring. De batterij gaat gemakkelijk uren mee. 

Prijs en beschikbaarheid

OPPO Pad Air met 4GB RAM + 128GB ROM, in de kleur grijs, is verkrijgbaar bij o.a. de OPPO e-store voor een adviesprijs van € 329,-.

OPPO Pad Air met 4GB RAM + 64GB ROM, in de kleur grijs, is verkrijgbaar bij o.a. de OPPO e-store voor een adviesprijs van € 279,-.

Specificaties

  • Grootte: ≈ 245,08mm x 154,84mm x 6,94mm (lxbxh)
  • Gewicht: ongeveer 440g
  • Display: 10,36” (26.31cm)
  • CPU: Qualcomm® Snapdragon™ 680
OPPO Pad Air, Oppo, tablet, prijzen, beschikbaarheid, nieuw
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie