Nieuw radioprogramma op New Business Radio

Nieuw radioprogramma op New Business Radio

Redactie Baaz

Remote Working in Progress

New Business Radio is in december gestart met het nieuwe maandelijkse radioprogramma Remote Working in Progress. Het programma staat geheel in het teken van het hybride werken.

In het programma draait het om hybride werken, maar ook worden persoonlijke visies en ervaringen gedeeld. Iedere maand schuiven toonaangevende gasten aan om de actuele situatie omtrent het hybride werken te delen. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat speelt er, wat gaat er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business en het hybride werken er in de toekomst uit?

Remote Working in Progress wordt gemaakt in nauwe samenwerking met Remote Working Summit. Het programma wordt gepresenteerd door Ron Lemmens en co-host Mike Stern.

Mike Stern, Partner Remote Working Summit: “Met een vernieuwde opzet van de summit gaan we met actualiteiten korter op de bal spelen. Ik kijk uit naar de voortzetting van de samenwerking met New Business Radio en alle relevante kennis rondom het hybride werken vanuit onze experts met de luisteraars te delen!" 

De uitzendingen zijn naderhand terug te luisteren via de website van New Business Radio en alle bekende podcastkanalen. 

Over New Business Radio

Karien Dommerholt, Adrian Roest en Robert Tannemaat vormen samen organisatieadviesbureau SamenWerkt.nu. Door de mix van ieders achtergrond en kwaliteiten vormen ze een uniek team dat de harde en zachte kant in organisaties bij elkaar brengt. Vanuit hun specialisatie in verbindende communicatie en besluitvorming met consent, adviseren en trainen ze leidinggevenden, teams en organisaties.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie