Nieuwe vrijdagavondshow ‘Wendel & Van Beek’ op GoodLIFE Radio

Nieuwe vrijdagavondshow ‘Wendel & Van Beek’ op GoodLIFE Radio

Redactie Baaz
Ferry van Beek en Sabine uit Big Brother starten eigen radioprogramma

Lifestylezender GoodLIFE Radio zijn op vrijdag 7 oktober gestart met het nieuwe vrijdagavond programma ‘Wendel & Van Beek’. Sabine Wendel en Ferry van Beek brengen hiermee op geheel eigen wijze het ouderwetse vrijdagavondgevoel terug.

Het nieuwe programma ‘Wendel & Van Beek’ is elke vrijdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio. Het is een show met een mix van oude en nieuwe muziek, afgewisseld met verrassende items, zoals ‘Het Vrolijke Vrijdagavond Fenomeen’ en ‘Er Is Geen Bal Op De TV’. 

Ferry van Beek: “Tegen het radiovirus helpt geen enkel vaccin. Ik wilde graag na 30 jaar weer wat doen met radio. Sabine was te gast in de podcast ‘Wat Flix Je Me Nu’ en het klikte gelijk. Het leek me leuk om met haar een eigen programma te gaan maken. Sabine vond het ook een prima plan en zo staan we aan het begin van iets nieuws. Ik heb er enorm veel zin in!”

Sabine Wendel: “Ik was blij verrast toen Ferry me benaderde voor een radioshow, iets waar ik in het verleden zoveel plezier aan heb beleefd bij de Brabantse zender 8FM. Toen bleek dat Ferry en ik elkaar leuk aanvullen qua muzieksmaak en humor, zag ik het helemaal zitten. Na zo’n 20 jaar min of meer uit de lucht te zijn geweest, is het des te leuker weer wat van me te laten horen. Samen met een ‘ouwe rot’ uit het muziek vak, wat wil ik nog meer?” 

Het programma ‘Wendel & van Beek’ is voor het eerst te beluisteren op GoodLIFE Radio, maar wordt door middel van syndication ook gratis ter beschikking gesteld aan andere lokale-, regionale- en internet-stations.

GoodLIFE Radio

GoodLIFE Radio biedt luisteraars dagelijks inspiratie om het leven beter en completer te maken. Het station brengt 24/7 lekkere muziek, updates, reportages en verschillende themaprogramma’s. Thema’s die op de lifestylezender een centrale rol hebben zijn o.a. gezondheid, koken, wonen, persoonlijke ontwikkeling, hobby, muziek, entertainment, showbizz en reizen. Maar ook liefde, relaties en seks.

Over Ferry van Beek 

Ferry van Beek is eigenaar van All Music Publishing een muziekuitgever van production music. Hij begon zijn radio-carrière bij de piraat Radio Unique in Amsterdam. Daarna was hij oprichter en DJ/Program Director van het populaire lokale Amsterdamse radiostation EXTRA 108. Het station waar o.a. Edwin Evers, Floortje Dessing, Gijs Staverman en Toine van Peperstraten hun carrière begonnen. In 1995 vroeg Lex Harding hem bij het opzetten van TMF en werd hij TMF’s allereerste Program Director. Samen met Rob Stenders en Heleen de Geest was hij ruim twee jaar de host van de podcast Wat Flix Je Me Nu. Na bijna 30 jaar radiostilte vond hij het weer tijd om ‘iets’ met radio te gaan doen.

Over Sabine Wendel

Sabine Wendel is sinds acht jaar werkzaam als verhuurmakelaar in Amsterdam. Haar liefde voor radio begon toen zij als jong meisje luisterde naar alles op Hilversum 3 en specifiek naar Jeroen van Inkel & Co. Na een uitstapje naar het eerste Big Brother seizoen in 1999 verhuisde zij naar Amsterdam en kwam in aanraking met Radio & TV. Ze schreef het boek ‘Big Sister’ om haar ervaringen te delen. Vele klusjes en interviews, maar ook een ochtendshow op de Brabantse radio als co-host verder, kwam dit nieuwe radioavontuur precies op het juiste moment.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie