Een ondernemer heeft geen problemen - wél uitdagingen

Een ondernemer heeft geen problemen - wél uitdagingen

Redactie Baaz

New Business Radio presenteert sinds 18 mei ‘De Uitdaging’, een nieuw programma waarin ondernemers en leidinggevenden openhartig over hun dieptepunten en zakelijke successen praten.

‘Iedere ondernemer heeft successen én dieptepunten. Dus staan beide onderwerpen in ‘De Uitdaging’ centraal’

Een ondernemer heeft geen problemen - wél uitdagingen. Uitdagingen die ontstaan door eigen fouten of missers, of uitdagingen die ontstaan door het wegvallen van de markt. In radioprogramma ’De Uitdaging’ gaan presentator Roelof Meijer en co-hosts Edo Boonstra en Roy Sijgers hierover in gesprek met ondernemende gasten.

De gastheren van het programma hebben allen een ondernemersachtergrond. Roelof Meijer begeleidt ondernemers op financieel terrein en is inmiddels een vertrouwde stem op New Business Radio. Edo Boonstra en Roy Sijgers helpen mkb-ondernemers bij het realiseren van hun commerciële ambities.

Roelof Meijer: “Iedere ondernemer kent uitdagingen. Ik zelf ook. Daarom lijkt het me geweldig om van andere ondernemers te horen wat zij hebben meegemaakt en hoe ze succesvol zijn geworden. Openhartig! Ik verheug me er enorm op!”

Programma ‘De Uitdaging’ is op iedere derde dinsdag van de maand tussen 14:00 en 15:00 op New Business Radio te beluisteren. Na de uitzending vind je alle interviews terug op de website van New Business Radio en de bekende podcastkanalen.

Info | newbusinessradio.nl

—————

Tips

New Business Radio is een radiostation van YPCA. Ook Traffic Radio, ALLsportsradio, GoodLIFE Radio en ZTACK worden door YPCA geproduceerd. In de afgelopen maanden kwamen diverse nieuwe programma’s aan het licht. Programma’s die, evenals ‘De Uitdaging’, jouw oren waard zijn. We vervolgen met twee tips.

People Power

Tussen je MS Teams-afspraken en Zoomgesprekken heb je nog net tijd voor een sanitaire stop en een snelle bak koffie. Maar rustig eten, genoeg beweging en ook even niks - schiet er vaak bij in. Hoe zorg je in deze tijden als organisatie voor voldoende focus op gezondheid bij collega’s? Samen met collega-presentator Martine Hauwert gaat Glenn van der Burg erover in gesprek met Gonny Vink (Work 21 en auteur van Leidinggeven op afstand) en Jan-Dirk Reijneveld (efficiency-expert en auteur van Meer Doen in Minder Tijd).

INFO PEOPLEPOWER.RADIO/GONNY-VINK

Lekker leven

Hoe blijf je in deze tijd gezond? Hoe houd je balans en hoe haal je het beste uit jezelf? Met ‘Lekker Leven’ biedt Martine Hauwert een antwoord op de vragen. Het nieuwe lifestyle-programma op GoodLIFE radio gaat overigens verder dan gezondheid en mindset. Hoe zit het immers met liefde, financiën, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Eerdere gasten waren onder meer Edsilia Rombley, Mari van de Ven, Carlos Lens, Marc Lammers, Ramon Beuk en Jaap Jongbloed. ‘Lekker Leven’ is iedere woensdag tussen 13.00 en 14.00 uur te horen op GoodLIFE Radio. Of terug te luisteren als podcast, via de onderstaande link en alle bekende podcastkanalen.

INFO GOODLIFERADIO.NL/PODCASTS

—————

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie