Thuiswerk Summit live op New Business Radio

Thuiswerk Summit live op New Business Radio

Redactie Baaz

New Business Radio doet op donderdag 25 maart en vrijdag 26 maart live verslag van het Thuiswerk Summit vanuit Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Het Thuiswerk Summit, onder leiding van Hans Kazan, is een online kennisevent voor leidinggevenden en directieleden, die veel vraagstukken rondom het hybride thuiswerken willen oplossen.

In twee speciale thema uitzendingen op New Business Radio wordt live verslag gedaan van het Summit, met sfeerreportages, de laatste trends op thuiswerkgebied, experts, sprekers en panelleden. Sprekers en panelleden zijn onder meer Paul Geraeds (voorzitter NCD), Antje Monteiro (Fit at Home), Martijn van Lieshout (Vodafone Business), Kilian Wawoe (VU Amsterdam), Mariska Meerveld (Logitech) en Niels Schotanus (Van Ede & Partners).

De presentatie op New Business Radio is in handen van Ron Lemmens en Jolanda Oskam. Na de uitzending zijn alle interviews terug te luisteren via de website van New Business Radio en alle bekende podcastkanalen.

Mike Stern van het Thuiswerk Summit: "Zeer fijn om met New Business Radio samen te werken om ook via deze speciale uitzendingen het thuiswerken voor iedereen prettiger en effectiever te maken, samen met alle experts tijdens het Thuiswerk Summit!"  

Thuiswerk Summit

Sinds het uitbreken van de coronacrisis, zien we dat het thuiswerken veel aanpassingen van iedereen vergt. Niet alleen voor de thuiswerkers zelf, maar ook bij het management van bedrijven. Door deze veranderende werksituatie is er een groeiende behoefte aan kennis bij leidinggevenden ontstaan, om de thuiswerkprocessen effectiever aan te gaan sturen. Tijdens het Thuiswerk Summit worden kennis, vraag en aanbod op vernieuwende wijze met elkaar in verbinding gebracht.

Over New Business Radio

New Business Radio is dé zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie