Mobile first in 2018 met NETGEAR

Mobile first in 2018 met NETGEAR

Redactie Baaz
Hoe blijf je als leverancier van netwerkproducten relevant? Door goede producten af te leveren natuurlijk, maar ook in het signaleren van en het vervolgens handelen naar de behoeftes en wensen van jouw klanten en eindgebruikers. Dat is exact wat NETGEAR doet met een mobile first-strategie die gebruiksgemak combineert met functionaliteit in het portfolio.

Mobile first is een gevleugeld begrip binnen het IT-landschap, maar handelen naar eindgebruikers die voornamelijk gebruik maken van mobiele devices en de daarbij behorende apps blijft achter. Niet als het aan NETGEAR ligt trouwens, want de strategie van de leverancier van netwerkstorage- en securityproducten is duidelijk: mobile fi rst is één van de speerpunten van het bedrijf. Hierin zijn hoofdrollen weggelegd voor drie mobiele applicaties van NETGEAR die de baseline vormen waarop hun portfolio aan producten te confi gureren en te benaderen is.

NETGEAR Up: intuïtief jouw netwerk up and running

Wanneer je minder technisch onderlegd bent wil je dat je netwerk snel en pijnloos geconfi gureerd kan worden. Heb je een Nighthawk-router van NETGEAR? Dan biedt de Up-app je de mogelijkheid om via een intuïtieve interface je router te installeren, te beveiligen en te beheren. Iedereen kan uit de voeten met de app, ook voor het gebruik van geavanceerde functies zoals het opzetten van gastnetwerken bijvoorbeeld. Wil je netwerken onlinetoegang beperken voor kinderen? Dat kan met Circle van Disney, oudertoezichtfuncties die je in de gaten laten houden waar en hoe lang kinderen hun tijd online besteden en eventueel websitetoegang beperkt.

NETGEAR Insight: mobile first netwerkmanagement

De naam zegt het al: de NETGEAR Insight-app geeft je volledig inzicht in je netwerk en welke apparatuur je met je netwerk hebt verbonden. De app scant je netwerk en vindt nieuwe devices als een access point, een switch of een NAS die je daarna moeiteloos kunt uitrollen en in gebruik kunt nemen. Ook de NETGEAR Orbi Pro wordt ondersteunt door de app.

Beheer van je netwerk kan vervolgens overal waar je maar wilt terwijl je volledig zicht houdt op wat er op je netwerk gebeurt. Tevens kun je je netwerk managen wanneer dat nodig is. Zoals bij alle apps van NETGEAR wordt je niet overspoeld met een interface vol functionaliteiten, maar zijn deze er wel áls je ze nodig hebt.

NETGEAR Arlo: security management voor thuis en zakelijke gebruikers

Met de Arlo-lijn aan securitycamera's en de gloednieuwe smart securitylamp biedt NETGEAR je mogelijkheid tot het beveiligen van je huis of bedrijfspand. Proactief, want met de Arlo-app houd je via een directe camerafeed het beveiligde object in de gaten. Het vinden en confi gureren van de camera's gaat ook via de app waarbij je via een gebruiksvriendelijke wizard probleemloos je camera's toevoegt aan de app.

De Arlo-app biedt je ook toegang tot tweewegsaudio met talkback-mogelijkheden. Dat maakt dat de Arlo camera's en de Arlo smart security-lamp in combinatie met de app Arlo iedereen een geschikt securityplatform biedt zonder ingewikkeld gedoe, maar met de nodige veiligheid.

NETGEAR-apps

De apps Up, Insight en Arlo zijn alle drie gemaakt met mobiele gebruikers van alle soorten in het achterhoofd: van thuisgebruikers tot doorgewinterde IT'ers. Daarbij zijn de apps device-onafhankelijk, want de apps zijn gratis te downloaden voor zowel iOS als Android.

Kijk voor meer informatie op www.netgear.nl.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie