Maand van de visitekaartjes bij online drukkerij Reclameland

Maand van de visitekaartjes bij online drukkerij Reclameland

Redactie Baaz

Maak elke werkdag kans op 250 gratis visitekaartjes.

Visitekaartjes zijn compacte kaartjes met daarop de contactgegevens van een bedrijf. Ze worden dan ook vaak voor zakelijke doeleinden gebruikt. Het zijn handige hulpmiddelen om contact te leggen; een kaartje wordt namelijk snel uitgewisseld en een praatje over het bedrijf of de functie is snel gemaakt.

​Online drukkerij Reclameland beseft dan ook maar al te goed dat visitekaartjes bij elke ondernemer erg gewild zijn. Bij de drukkerij maak je daarom de hele maand juni elke werkdag kans op 250 gratis visitekaartjes! Elke klant die in de maand juni een bestelling plaatst, speelt automatisch mee. Met deze actie deelt Reclameland goedkoop visitekaartjes bij reclameland.nl.

Visitekaartjes om te netwerken

Dat de actie een groot succes is, blijkt wel uit de reacties van de eerste winnaars. Allen geven ze aan met regelmaat visitekaartjes nodig te hebben, dus een winactie als deze vinden ze erg geslaagd. Op de vraag waarvoor de winnaars de visitekaartjes meestal gebruiken is netwerken het meest gegeven antwoord. Een kaartje is tenslotte ook makkelijk mee te nemen, uit te delen en achter te laten.

Bij de online drukkerij kun je diverse soorten visitekaartjes bestellen. Zo kun je onder meer kiezen uit gevouwen en ongevouwen kaartjes, met rechte of ronde hoeken en of je wel of geen boorgat wilt. Maar ook is er een grote keuze aan papiersoorten. Zo kan de klant bijvoorbeeld kiezen uit recyclingpapier, natuurkarton, metallic parelmoer of biotop.

Bron: Reclameland

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie