Het visitekaartje: onmisbaar voor een goede indruk, ook in een digitaal tijdperk

Redactie Baaz
We mailen, appen en bellen massaal met elkaar, maar daar heb je natuurlijk wel eerst elkaars contactgegevens voor nodig. In het digitale tijdperk blijft het daarom voor iedere ondernemer en ieder bedrijf haast onmisbaar visite kaartjes te hebben. Hoe wil je anders jouw potentiele klant of zakenrelatie laten weten wat je contactgegevens zijn? We kunnen gegevens wel uitwisselen en opschrijven op een papiertje of in een telefoon, maar een visitekaartje blijft de makkelijkste en snelste manier.

Snel en effectief

Een visitekaart is eigenlijk een hele korte samenvatting van de belangrijkste informatie die je met iemand wilt delen. Er staat op hoe je heet, wat je functie is en waar je werkt, en hoe je te bereiken bent. Als je iemand tegenkomt en graag wilt dat deze persoon weet wie je bent en dit onthoudt, ben je met een visitekaartje perfect voorbereid. Visitekaartjes tover je binnen een paar seconden uit je zak om aan de potentiele zakenrelatie te geven, zodat hij of zij je niet zal vergeten. Laat daarom mooie visitekaartjes drukken voor een onuitwisbare indruk.

Altijd bij de hand

Het maakt niet uit wat voor problemen je hebt met het internet of met je telefoon, met een visitekaartje kun je werkelijk altijd gegevens uitwisselen. Laat je visitekaartjes ontwerpen, of doe het online eenvoudig zelf. Een mooi kaartje is de representatie van je bedrijf, dus zorg ervoor dat het er professioneel uitziet en voorzien is van alle informatie die je zelf ook graag zou ontvangen van iemand die contact met je wil hebben. Zorg ervoor dat potentiele klanten je niet vergeten. Zelfs als je een lege accu hebt, niemand een pen bij zich heeft en er geen papier te vinden is kun je met je visitekaartjes vanaf nu altijd met gemak je gegevens aan iemand geven – en dat op een hele professionele en stijlvolle manier.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie