Maak kennis met de NETGEAR Orbi

Maak kennis met de NETGEAR Orbi

Redactie Baaz
Brakke wifi-verbindingen in huis kunnen voor behoorlijk wat irritatie zorgen. NETGEAR wil daar wat aan doen met Orbi, een stijlvolle wifi-oplossing die perfecte dekking garandeert door heel het huis.

Orbi is ontworpen als volledig functionele router, en kan direct op de gateway of het modem worden aangesloten. Elke Orbi Kit bevat twee apparaten: een router en een satelliet, op voorhand gekoppeld zodat ze eenvoudig te installeren zijn. Sluit de router aan op het modem, plaats de satelliet op een centrale locatie en binnen enkele minuten hangt er een veilig en snel wifi-netwerk in het hele huis.

Orbi gebruikt een 1.7Gbps 5GHz band, puur en alleen voor het doorgeven van signaal naar de Orbi-satelliet. De twee overige wifi - banden kunnen daardoor volledig gebruikt worden door overige devices. Orbi wordt verkocht als routersatellietcombinatie en het netwerk beslaat een oppervlakte van ruim 350 vierkante meter. Later dit jaar komen er echter ook sets met meer satellieten voor in nog grotere huizen. Satellieten zullen dan ook los worden verkocht. Interessant, want zo ben je altijd verzekerd van een volledig dekkend netwerk in huis.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie