Luggo en KLM Lanceren Pilot Thuis Incheck

Luggo en KLM Lanceren Pilot Thuis Incheck

Redactie Baaz

Luggo.nl, de pionier op het gebied van innovatieve bagageservice, is verheugd met de lancering van de pilot samenwerking met KLM, Nederlands' toonaangevende luchtvaartmaatschappij. Deze pilot richt zich op passagiers van KLM die naar Spanje vliegen.

Vanaf 12 juni biedt Luggo in samenwerking met KLM een nieuwe dimensie aan de reiservaring. Deze service van Luggo, beschikbaar vanuit heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden, stelt passagiers in staat om hun bagage thuis in te checken.

"De samenwerking tussen Luggo en KLM markeert een belangrijke stap in onze voortdurende missie om reizigers een zorgeloze ervaring te bieden," aldus de CEO van Luggo. "Door samen te werken met KLM, een luchtvaartmaatschappij die bekend staat om haar uitstekende service en betrouwbaarheid, tillen we het reisgemak en comfort naar een hoger niveau."

klm


Passagiers van KLM kunnen nu profiteren van een soepele reiservaring, vanaf hun voordeur tot aan hun eindbestemming. De Luggo service stelt reizigers in staat om hun bagage thuis in te checken, waarna deze tijdig op hun vlucht wordt afgeleverd.

Deze samenwerking tussen Luggo.nl en KLM illustreert de gezamenlijke visie van beide organisaties om de klant centraal te stellen en de reiservaring voortdurend te verbeteren. Zowel Luggo als KLM zijn enthousiast over de pilot.

 

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie