Musea in de wolken door verlengde samenwerking met KLM

Musea in de wolken door verlengde samenwerking met KLM

Redactie Baaz

De samenwerking die MuseumTV in maart 2021 is aangegaan met KLM wordt verlengd. Samen met de luchtvaartmaatschappij maakten we meerdere video’s voor musea, die in het inflight programma aan boord van de vliegtuigen te bewonderen zijn. De verlenging van deze samenwerking betekent dat we dit voorjaar opnieuw video’s kunnen maken die naar grote hoogtes stijgen.

MuseumTV is onderdeel van Stichting Ons Museum en toont via een online platform meer dan zeshonderd korte documentaires over musea uit heel Nederland. Hiermee ontsluit het op een laagdrempelige manier collecties, vaste exposities en tijdelijke tentoonstelling aan het Nederlandse publiek. Dit doet het niet alleen op haar eigen website, maar ook via de kanalen van partners waaronder Ziggo, KPN en nu dus KLM. 

Musea die al eerder meededen, zijn onder andere het Limburgs MuseumNxt Museum, het Noordbrabants Museum, het Louwman Museum en Museum Klok & Peel. Zij maken nu onderdeel uit van het inflight aanbod dat jaarlijks entertainment biedt aan 34 miljoen reizigers in vijf verschillende talen.

afbeelding van Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie